FOLLOW US: facebook twitter

Κέφι παρά το κρύο στη γιορτή της οδού Αιόλου

Ημερομηνία: 03-01-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Έκτακτο, Κοινωνία, Νέα

giorti-aiolou-prwtoxronia2

Εκδηλώσεις και πολλά happenings από τους εμπόρους προπαραμονή Πρωτοχρονιάς

Με κέφι αποχαιρέτισαν τη χρονιά έμποροι και πελάτες στην αγορά της οδού Αιόλου στον Πύργο. Στην εκδήλωση που διοργάνωσαν οι επαγγελματίες της περιοχής το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, οι πολίτες συμμετείχαν παρά το τσουχτερό κρύο και απόλαυσαν τα όσα είχαν ετοιμάσει στη γειτονιά οι πρώτοι, με πολύ φροντίδα και μεράκι.

giorti-aiolou-prwtoxronia1

Η γιορτή άνοιξε με χορούς από τον Λαογραφικό Όμιλο «Ηλείων Παράδοσις» και λίγο αργότερα τη σκυτάλη πήραν οι ομάδες από τη σχολή χορού της Μαρίας Πολίτη με εξαιρετική παρουσία. Η βραδιά έκλεισε μελωδικά με τον Στάθη Θεοδόση και την παρέα του με υπέροχα τραγούδια που καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο.

giorti-aiolou-prwtoxronia6

Πάγκοι με γλυκά και εδέσματα περίμεναν όλους τους επισκέπτες της γιορτής, ενώ τα δώρα που είχαν κληρωθεί για τους τυχερούς μια μέρα νωρίτερα, λόγω καιρικών συνθηκών μοιράστηκαν το πρωί του Σαββάτου.

giorti-aiolou-prwtoxronia4

Ένα πολύ ωραίο event που έδωσε την ευκαιρία στον κόσμο να χαρεί, να διασκεδάσει και να κάνει ταυτόχρονα τα ψώνια του από την οδό Αιόλου, σε γιορτινή ατμόσφαιρα, ανάλογη άλλων μεγάλων πόλεων.

giorti-aiolou-prwtoxronia3

giorti-aiolou-prwtoxronia5


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot