FOLLOW US: facebook twitter

Κέντρο Πολιτισμού Σαολίν Πύργου «Φοίνικας»: Δέκα μετάλλια στο Παγκόσμιο

Ημερομηνία: 10-05-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Με 5 χρυσά, 2 αργυρά και 3 χάλκινα επέστρεψε το Κέντρο Πολιτισμού Σαολίν Πύργου – «Φοίνικας», από το 2ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πολεμικών Τεχνών στις Σέρρες. Το Φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε στις 6 και 7 Μαΐου 2017 στο Κλειστό Γυμναστήριο Σερρών, στην Κοιλάδα Αγίων Αναργύρων, με την υποστήριξη του Δήμου Σερρών και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πολεμικών Τεχνών (Ε.Ο.Π.Τ.).
Στο Πρωτάθλημα αυτό συμμετείχαν περίπου 800 αθλητές και αθλήτριες από 80 συλλόγους από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, με την συμμετοχή του φίλαθλου κόσμου να είναι πολύ μεγάλη.

 

Οι διακρίσεις: 

Το ΚΕ.ΠΟ.Σ.Α.Π. συμμετείχε και πέτυχε τις εξής διακρίσεις:

  1. Κωστοπούλου Μαριάννα κατηγορία νεανίδων 1η Θέση – Χρυσό μετάλλιο [Ταολού]
    2. Θεοδωροπούλου Αναστασία νεανίδων 1η Θέση – Χρυσό μετάλλιο [Ταολού]
    3. Καλογεροπούλου Δήμητρα 3η  θέση – Χάλκινο μετάλλιο [Κοντά όπλα]
    4. Λιαροπούλου Δώρα κατηγορία γυναικών 3η Θέση – Χάλκινο μετάλλιο [Ταολού]
    5. Μαλεβίτης Δημήτρης 2η  θέση – Ασημένιο μετάλλιο [Ταολού]
    6. Αλτάνη Φιλίτσα, η οποία διακρίθηκε στη κατηγορία νεανίδων 2η θέση – Ασημένιο μετάλλιο  [Ταολού], 3η  θέση – Χάλκινο μετάλλιο [Κοντά όπλα].

    Η ομάδα Σαολίν Ρόου Τσουάν με επικεφαλής το δάσκαλο Αλτάνη Θεόδωρο και τους Σπουδαστές Μαλεβίτη και τις Σπουδάστριες Κατσαρού Σοφία και Λιαροπούλου Δώρα, διακρίθηκε για την εκτέλεση Ρόου Γκονγκ, κατακτώντας τη 1η Θέση στα μαλακά στυλ.

    Ο Δάσκαλος του ΚΕ.ΠΟ.Σ.Α.Π. Καπατσούλιας Παναγιώτης δήλωσε ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις των αθλητών του Σωματείου και τόνισε πως η συμμέτοχη σε αυτό το παγκόσμιο πρωτάθλημα έδειξε ότι η ομάδα του ΚΕ.ΠΟ.Σ.Α., είναι πανέτοιμη να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε πρόκληση.

    Ο Πρόεδρος της Ε.Ο.Π.Τ. ευχαρίστησε τον Καπατσούλια Παναγιώτη που με τη συμμετοχή του στο Σώμα Διαιτησίας, συνέβαλε στην σωστή λειτουργία των αγώνων και την ομαλή και χωρίς προβλήματα και καθυστερήσεις διεξαγωγή τους.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot