FOLLOW US: facebook twitter

Κάλεσμα στα ταξικά σωματεία για συμμετοχή στην αυριανή απεργία από την παράταξη ΔΑΣ του Εργατικού Κέντρου Πύργου

Ημερομηνία: 13-12-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα, Πολιτική

Κάλεσμα προς τα ταξικά σωματεία και τους εργαζόμενους σε όλους τους κλάδους, για συμμετοχή στην αυριανή 24ωρη πανελλαδική απεργία ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ ενάντια στην αντεργατική πολιτική της κυβέρνησης, απευθύνει η παράταξη ΔΑΣ του ΠΑΜΕ του Εργατικού Κέντρου και να συμμετάσχουν μαζικά στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στις 10.30 το πρωί στην πλατεία ΟΤΕ.

Ο εκπρόσωπος της ΔΑΣ κ. Άγγελος Μπούζης επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι η ΔΑΣ ζητά να καταργηθούν άμεσα όλοι οι αντεργατικοί νόμοι που τσακίζουν τις Συλλογικές Συμβάσεις, λέει όχι στις αντεργατικές αλλαγές που αλυσοδένουν την λειτουργία των συνδικάτων και εμποδίζουν την προκήρυξη απεργιών με αποτέλεσμα οι εργατοπατέρες να καπηλεύονται το ταξικό κίνημα.

Παράλληλα κατήγγειλε την στάση της πλειοψηφίας της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Πύργου τονίζοντας ότι «οι δυνάμεις που το οδήγησαν στην πλήρη απαξίωση του αφού το μόνο  που τους ενδιαφέρει είναι οι θέσεις και οι καρέκλες της διοίκησης για να πουλήσουν τους αγώνες των εργαζομένων από τους οποίους είναι πάντα απόντες, στηρίζουν τώρα και την νοθεία των εκλογών στο Εργατικό Κέντρο της Πάτρας.»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος