FOLLOW US: facebook twitter

Κάθε μέρα νέα μέρα: Πόσο κουρασμένη νιώθω…

Ημερομηνία: 05-02-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα, Υγεία

Αλήθεια, τι μπορεί να είναι αυτό που σε κάνει να θέλεις να πέσεις στο κρεβάτι με το που σηκώνεσαι από αυτό;

Κάποιοι, λένε για την μητρότητα, πως «αν δεν κουράζεσαι, δεν το κάνεις καλά»… Εμείς, από την άλλη, πιστεύουμε πως… αν ένιωθες πιο ξεκούραση, θα το έκανες ακόμα καλύτερα! Τι λες, λοιπόν, πάμε να δούμε τι φταίει και πως μπορεί να διορθωθεί;

Μήπως έχεις τόοοσα πολλά στο μυαλό σου;
Όχι, δεν θα ρωτήσουμε γιατί. Μια μαμά έχει πάντα πολλά στο μυαλό της… Τι θα έλεγες, όμως, αν προσπαθούσες να τα μοιραστείς με τους γύρω σου; Άφησε τους δικούς σου ανθρώπους να σε βοηθήσουν «παίρνοντας» από πάνω σου κάποια πράγματα. Στείλε τον παππού στο super market, ζήτησε από την νονά να παίξει ένα απόγευμα με τον μικρό και ζήτησε από τον καλό σου να αναλάβει ένα βραδάκι το μωρό για να χαζολογήσεις με τις φίλες σου. Τα έχεις όλα ανάγκη!

Μετράς προβατάκια;
Μήπως αντί να μετράς προβατάκια στο κρεβάτι, κάθεσαι και σκαρώνεις με τις ώρες λίστες με όλα όσα έχεις να κάνεις την επόμενη μέρα; Το κρεβάτι δεν είναι γραφείο. Θα πρέπει να αδειάζεις το μυαλό σου πριν πέσεις για ύπνο για να μπορέσει αντί για λίστες, να γεμίσει με όνειρα!

Τρως αυτά που μαγειρεύεις;
Στόχος σου είναι να έχεις πάντα την κατσαρόλα γεμάτη με σπιτικό φαγητό και το ψυγείο εφοδιασμένο με υγιεινά σνακ. Μήπως, όμως, οι γρήγοροι ρυθμοί της ημέρας σε σπρώχνουν να τους γυρίσεις στην πλάτη και να καταφύγεις σε μικρές, ανθυγιεινές αμαρτίες και πρόχειρα γεύματα στο πόδι; Η σωστή διατροφή μπορεί να φορτίσει τις μπαταρίες σου πολύ περισσότερο απ’ όσο φαντάζεσαι… Σκέψου το!

Smart Tip: Επιχείρησε να… καμουφλάρεις την κούρασή σου εφοδιάζοντας τα συρτάρια σου με «έξυπνα προϊόντα» τα οποία μπορούν να σε βοηθήσουν να σβήσεις τα σημάδια της από το πρόσωπό σου. Ξέρεις, αυτό μπορεί να έχει άμεσο αντίκτυπο και στην ψυχολογία σου και με το που θα δεις την όμορφη εικόνα σου να νιώσεις αυτόματα πιο ξεκούραστη – μη γελάς, δουλεύει!

Πηγή: happymom


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος