FOLLOW US: facebook twitter

Ιδέες για βιβλία ευχών γάμου

Ημερομηνία: 18-04-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

Σήμερα μοιραζόμαστε μαζί σας κάποιες πολύ έξυπνες και όμορφες ιδεες για βιβλία ευχών γάμου που προτιμούν πολλά ζευγάρια και που ανακαλύψαμε στο Etsy…. Κάποιες προτάσεις μάλιστα ξεφεύγουν από τα κλασσικά βιβλία ευχών και ίσως να κεντρίσετε λιγάκι παραπάνω το ενδιαφέρον των καλεσμένων σας να μοιραστούν τις ευχές τους μαζί σας… ένα θαυμάσιο δώρο που πραγματικά μετά από χρόνια θα το εκτιμήσετε πολύ!

Ξύλινο βιβλίο ευχών

Αυτό το χειροποίητο ξύλινο βιβλίο ευχών έχει στο εξώφυλλο ένα κλαδι από το ασυνήθιστο αυστραλιανό δεντρο Boab. Πολύ ωραία πρόταση για ρομαντικό ή ρουστικγαμο

Χειροποιητο ξυλινο ευχολογιο που είναι τόσο ευρηματικό! Τέλειο για destination γάμο.

Εναλλακτικά βιβλία ευχών: vintage χάρτης

Ο vintage χάρτης αποτελεί μία πρωτότυπη ιδέα αντι για ευχολόγιο. Πάνω στον personalized χάρτη, οι καλεσμένοι σημειώνουν τις εγκάρδιες ευχές τους για τους νεόνυμφους.

Εναλλακτικά βιβλία ευχών γάμου: Κορνίζα με 3D καρδιές

Τι ωραία ιδέα! Αντί για βιβλίο ευχών μπορείτε να έχετε μία κορνίζα με τρισδιάστατες καρδιές, πάνω στις οποίες οι καλεσμένοι του γάμου θα γράψουν τα ονόματά τους και μια μικρή ευχή για τη νύφη και το γαμπρό. Μετά το γάμο σας, αυτή η πανέμορφη κορνίζα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως διακοσμητικό στο σπίτι σας.

Δέντρο ευχών γάμου με δακτυλικά αποτυπώματα

Το δεντρο ευχων με δακτυλικα αποτυπωματα αποτελεί μια ωραιότατη επιλογή για το δικό σας γαμο! Οι καλεσμένοι σας σχηματίζουν τα φύλλα του δέντρου με τα δακτυλικά αποτυπώματά τους και σημειώνουν τα ονόματά τους. Έτσι με τον τρόπο αυτό συμμετέχουν όλοι οι καλεσμένοι του γάμου στη δημιουργία ενός ανεκτίμητου δώρου για τους νεόνυμφους. Το δέντρο ευχών -ευχολόγιο μπορεί επίσης αργότερα να χρησιμοποιηθεί και ως διακοσμητικό στοιχείο στο σπίτι σας.

Κουτί ευχών για γάμο

Αυτό το ξύλινο κουτιευχων για γαμο, το έχω ερωτευτεί! Ταιριάζει απόλυτα σε έναν ρομαντικό ρουστίκ  γάμο ή και σε έναν shabbychic γάμο. Είναι σίγουρα ένα αναμνηστικό από την ημέρα του γάμου σας που θα εκτιμήσετε πολύ! Περιέχει ξύλινες καρδιές όπου οι καλεσμένοι θα γράψουν τις ευχές τους, τα ονόματά τους… ακόμη και χρήσιμες συμβουλές για τους νεόνυμφους!

Μία ακόμη επιλογή για κουτί ευχών για το γάμο σας, σε ανοιχτό χρώμα και με μια πιο ρομαντική γραμματοσειρά.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος