FOLLOW US: facebook twitter

Θύελλα Πύργος F.C.: Ενδιαφέρον για Τσίγκρηλα!

Ημερομηνία: 14-08-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Η Θύελλα Πύργος F.C. φέρεται αποφασισμένη να χτίσει μια ομάδα που πολύ δύσκολα θα αμφισβητηθεί φέτος! Ενώ, λοιπόν, φαινόταν πως έχει ολοκληρώσει το ρόστερ της, η αποχώρηση του Δημήτρη Τσίγκρηλα από την Ζάκυνθο φαίνεται πως έχει ενεργοποιήσει τους ανθρώπους της ομάδας και σύμφωνα με πληροφορίες η ομάδα του Πύργου ενδιαφέρεται για την απόκτησή του.

Η Θύελλα είχε εκφράσει την επιθυμία στον Τσίγκρηλα να τον εντάξει στο δυναμικό της και τον Ιούνιο, αλλά τότε ο 25χρονος ποδοσφαιριστής είχε αποφασίσει να μείνει άλλη μια χρονιά στη Ζάκυνθο. Η προχθεσινή είδηση της αποχώρησής του από τους νησιώτες, δεν αφήνει αδιάφορη τη Θύελλα και σύμφωνα με πληροφορίες, έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον παίκτη και είναι πιθανό να τον κάνει δικό της, με την προοπτική και της ανέλιξης στις μεγάλες εθνικές κατηγορίες.

Ο Τσίγκρηλας είναι ένας πολύ δυνατός ποδοσφαιριστής, απροσπέλαστος αμυντικά, με πολύ δυναμισμό και πάθος στο παιχνίδι του. Πρόκειται για έναν από τους καλύτερους Ηλείους αμυντικούς τα τελευταία χρόνια, με πολλές παραστάσεις από την Γ΄ Εθνική, ένας παίκτης με παρόν και μέλλον. Ο Τσίγκρηλας από 20 ετών παίζει σε ομάδες της Γ΄ Εθνικής, στον Πανηλειακό, στη Θύελλα Πατρών και στη Ζάκυνθο και η Θύελλα Πύργος F.C. θέλει να εντάξει στο δυναμικό της άλλον έναν ποδοσφαιριστή με μακρά θητεία στη Γ΄ Εθνική.

Ευχαριστεί τον Αλφειό Επιταλίου

H Θύελλα συνεχίζει την προετοιμασία της στο γήπεδο Επιταλίου από την Δευτέρα και ο σύλλογος εξέδωσε χθες ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τον Αλφειό για την άριστη φιλοξενία: «Το Δ.Σ. της Θύελλα Πύργος F.C. ευχαριστεί θερμά το σωματείο του Αλφειού Επιταλίου και τους ανθρώπους του Αλφειού για την άριστη φιλοξενία στο γήπεδο Επιταλίου, όπου η ομάδα μας από την Δευτέρα συνεχίζει την προετοιμασία της.

Οι διευκολύνσεις προς την ομάδα μας σε όλους τους τομείς για την απρόσκοπτη και καλύτερη δυνατή προετοιμασία των ποδοσφαιριστών μας είναι ιδιαιτέρως αξιόλογες και ο σύλλογός μας συγχαίρει και ταυτόχρονα ευχαριστεί θερμά το φίλο σωματείο του Αλφειού για την αμέριστη στήριξή του στη φετινή μας προσπάθεια».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot