FOLLOW US: facebook twitter

Θύελλα-Ολυμπιακός Σαβαλίων 0-3: Στο ρελαντί…

Ημερομηνία: 05-02-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Οι παίκτες του Ολυμπιακού πανηγυρίζουν το γκολ του Λάμπη Μαρκόπουλου.

 

Ο Ολυμπιακός Σαβαλίων νίκησε στο ρελαντί με 3-0 τη Θύελλα στη Σπιάντζα το απόγευμα του Σαββάτου και παραμένει σε τροχιά πλέι-οφ. Η ομάδα του Γιάννη Δούμα ήταν εμφανώς ανώτερη από αυτή του Λάκη Αθανασόπουλου, η οποία έχει αποδυναμωθεί και καθάρισε το ματς από το α΄ ημίχρονο. Στο 10΄ το σουτ του Κολτσίδα μπλόκαρε ο Κατελούζος αλλά στο 15΄ ο Τσακοπιάκος «έσκαψε» ωραία τη μπάλα στον Μάρκο Μαρκόπουλο και αυτός τετ-α-τετ με τον Κατελούζο, έκανε το 0-1.

Τρία λεπτά μετά η Θύελλα απείλησε πρώτη φορά όταν ο Κοζοκάρου μπήκε από δεξιά, πάσαρε στον Καράμπελα στη μικρή περιοχή,  αλλά αυτός καθυστέρησε να πλασάρει και όταν το έκανε έβαλαν την κόντρα οι φιλοξενούμενοι και αποσόβησαν τον κίνδυνο. Στο 35΄ έγινε το 0-2. Ο Σωτήρης Σταυρούλιας εκτέλεσε απευθείας φάουλ, ο Κατελούζος απέκρουσε και ο Λάμπης Μαρκόπουλος πήρε το ριμπάουντ και σκόραρε αμαρκάριστος.

0-3 στο 64΄

Στο β΄ ημίχρονο η Θύελλα πήρε μέτρα στο γήπεδο προσπαθώντας να μειώσει αλλά ο Ολυμπιακός ήταν καλά στημένος. Στο 58΄ ο Μπουγονικολός είχε πλασέ ελάχιστα άουτ μετά από πάσα του Λαμπρόπουλου και στο 64΄ ύστερα από φάουλ του Χοτζάι από αριστερά, ο Σταυρούλιας στο δεύτερο δοκάρι δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 0-3. Μοναδική καλή φάση της Θύελλας στο β΄ μέρος, στο 83΄ ένα σουτ του Γιούρτα από δεξιά μέσα στην περιοχή που πέρασε άουτ.

Καλύτεροι από τους νικητές οι Λάμπης Μαρκόπουλος, Μπουγονικολός, Χοτζάι ενώ από τους ηττημένους ο Κουβελιώτης.

 

Θύελλα: Κατελούζος, Γ. Ντάβαρης, Κοζοκάρου (34΄ Γιούρτας), Μπίρμπας, Δ. Ντάβαρης, Τζουβάνης, Διαμαντάκος (70΄ λ.τρ. Γρηγορόπουλος), Νεοφώτιστος, Νικολόπουλος (72΄ Μπλάθρας), Κουβελιώτης, Καράμπελας (65΄ Καρακίτσος).

Ολυμπιακός Σ.: Κόλλιας, Μπουγονικολός, Μ. Μαρκόπουλος, Σαββανίδης, Χοτζάι, Καλουτάς (52΄ λ.τρ. Λαμπρόπουλος), Κ. Τσακοπιάκος (86΄ Κολότσης), Γεωργίου (78΄ Κάσσας), Χ. Μαρκόπουλος, Σταυρούλιας, Κολτσίδας (74΄ Κανάνι).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot