FOLLOW US: facebook twitter

Θύελλα-Ηλειακός Λεχ. 2-0: Νίκη η Θύελλα, παράπονα ο Ηλειακός

Ημερομηνία: 18-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”39467″ img_size=”full”][vc_column_text]Η Θύελλα νίκησε 2-0 τον Ηλειακό Λεχαινών στο Ενωσιακό της Σπιάντζας, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται έντονα για τη φάση του 87΄.

Η πρώτη καλή φάση ήταν για τη  Θύελλα στο 34’, όταν ο Καρακίτσος έβγαλε την παράλληλη σέντρα, ο Διαμαντάκος πλάσαρε για να καταλήξει η μπάλα κόρνερ, μετά από παρέμβαση αμυντικού, ενώ στο 41’ ο Γιάννης Κράγκαρης έπιασε από καλή θέση το σουτ, αλλά ο Δημητρουλόπουλος έδιωξε σε κόρνερ.

Η Θύελλα προηγήθηκε τελικά με τον Αλιμπέου στο 58’ και στο 87’  έγινε η φάση για την οποία διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι Λεχαινίτες. Συγκεκριμένα σε προσπάθεια του Κράγκαρη η μπάλα βρήκε σε χέρι αμυντικού μέσα στην περιοχή, όπως ισχυρίζεται ο Ηλειακός, αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί ο αγώνας. Στην εξέλιξη της φάσης ο Παργινός έκανε το 2-0, και σφράγισε τη νίκη για τους Πυργιώτες.

Ακολούθησαν έντονες διαμαρτυρίες από τους παίκτες του Ηλειακού, με αποτέλεσμα να αποβληθούν ο τερματοφύλακας Φλίγκος με απευθείας κόκκινη και ο Γκούσκος με 2η κίτρινη κάρτα.

Θύελλα : Δημητρουλόπουλος, Παπαγεωργίου, Μπλάθρας, Κοζοκάρου, Βασιλακόπουλος, Τζουβάνης, Διαμαντάκος (57’ Γιούρτας), Νεοφώτιστος (85’ Παπαδάτος), Αλιμπέου (75’ Ντάβαρης), Κουβελιώτης, Καρακίτσος (70’ Παργινός).

Ηλειακός: Φλίγκος, Σταματόπουλος (31’ λ.τ. Ρουσνατσιουκ), Χριστοφοράτος, Λεντιόν, Παπαχριστόπουλος, Κουρής, Κράγκαρης, Τριτάρης (80’ Παναγιωτόπουλος), Κοντάνας, Παναγόπουλος (28’ λ.τρ. Γκούσκος), Μαρινόπουλος.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot