FOLLOW US: facebook twitter

Θοδωρής Λούρμπας: «Είμαστε αισιόδοξοι»

Ημερομηνία: 24-05-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

O Θοδωρής Λούρμπας τονίζει πως η Νίκη θα τα δώσει όλα για το θετικό αποτέλεσμα την Κυριακή

Η Νίκη Τραγανού στάθηκε πολύ καλά το Σάββατο στον πρώτο τελικό στον Πύργο, απέσπασε ισοπαλία χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα  και την Κυριακή περιμένει τον Πανηλειακό για το δεύτερο ματς της σειράς. Ο τεχνικός Θοδωρής Λούρμπας  μίλησε για τον αγώνα του Σαββάτου αλλά και αυτόν που ακολουθεί: «Κάναμε πολύ καλό παιχνίδι το Σάββατο και είχαμε και κάποιες ευκαιρίες να σκοράρουμε.

Είμαστε όμως ικανοποιημένοι από την ισοπαλία. Την Κυριακή θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Εμείς θα προετοιμαστούμε για να τα δώσουμε όλα για τη νίκη ή αν δεν μπορούμε να κερδίσουμε, τουλάχιστον να μη χάσουμε, ώστε να μην τελειώσει η σειρά και να πάμε σε τρίτο παιχνίδι στον Πύργο». Στην ερώτησή μας αν υπάρχει αισιοδοξία με βάση και την εικόνα του Πανηλειακού, ο Λούρμπας απάντησε: «Η εικόνα του Πανηλειακού δεν ήταν η καλύτερη, αλλά ήμασταν κι εμείς πολύ καλά στημένοι και δεν μας δημιούργησε ιδιαίτερα προβλήματα. Είμαστε αισιόδοξοι αλλά δεν πετάμε στα σύννεφα. Η ισοπαλία που πήραμε δεν μας εξασφαλίζει τίποτα, απλά ήταν ένα καλό αποτέλεσμα για μας».

Μικροπροβλήματα Γεωργιόπουλος», Γαργαρώνης

Ο Θοδωρής Λούρμπας είδε δύο παίκτες του να μην βγαίνουν «αλώβητοι»  από την πρώτη μάχη. Ο Γιώργος Γεωργιόπουλος και ο Γιώργος Γαργαρώνης αποκόμισαν μικροτραυματισμούς το Σάββατο. Ο πρώτος έχει ενοχλήσεις στο δικέφαλο και ο δεύτερος στη μέση, αλλά δεν τίθεται θέμα μη συμμετοχής τους στο ματς της Κυριακής. Η προετοιμασία ξεκίνησε χθες και θα συνεχιστεί αύριο και την Παρασκευή. Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι υπάρχει κινητοποίηση στο φίλαθλο κόσμο του Τραγανού για το δεύτερο τελικό και αναμένεται πολύς κόσμος στο γήπεδο, που θα δώσει ώθηση στους ποδοσφαιριστές.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος