FOLLOW US: facebook twitter

Θοδωρής Ανδριόπουλος: «Χαρά να με βραβεύει η ομάδα της πόλης μου»

Ημερομηνία: 07-04-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ένας από τους σημαντικότερους Αμαλιαδίτες ποδοσφαιριστές οι οποίοι φόρεσαν τη φανέλα του Αστέρα Αμαλιάδας στην 70χρονη ιστορία του, είναι ο Θοδωρής Ανδριόπουλος. Μια καριέρα η οποία περιείχε μόνο στην Α΄ Εθνική 186 συμμετοχές και έντεκα γκολ, αλλά και αρκετές ακόμα συμμετοχές στη Β΄ και τη Δ΄ Εθνική. Ο Ανδριόπουλος έκλεισε την ποδοσφαιρική του καριέρα στον Αστέρα Αμαλιάδας, τον Ιούνιο του 2002, αφού αγωνίστηκε ενάμιση χρόνο. Και βέβαια, ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από τον Αστέρα Αμαλιάδας.

Μιλώντας στο asterasamaliadas.gr για τη βράβευσή του από τη διοίκηση της ομάδας στο κυριακάτικο παιχνίδι απέναντι στην Παναχαϊκή, ανέφερε: «Πρέπει να ευχαριστήσω για την πρωτοβουλία αυτή τη διοίκηση του Αστέρα Αμαλιάδας, τον πρόεδρο κ. Νικολόπουλο, τα μέλη και τον τεχνικό διευθυντή κ. Αγγελή. Αποτελεί για μένα χαρά να με βραβεύει η ομάδα της πόλης μου. Και σε ένα παιχνίδι απέναντι στην Παναχαϊκή, την ομάδα στην οποία αγωνίστηκα τα 2/3 της ποδοσφαιρικής μου καριέρας. Κάποιοι παίκτες συνδεδεμένοι με την ομάδα, από την περιοχή και την πόλη μας, δεν θα πρέπει να ξεχνιούνται. Είναι μόνο ευχάριστο το γεγονός. Να βλέπουν οι νέοι, να θυμούνται οι παλιοί. Είναι πάρα πολλές οι εμπειρίες που έζησα στην ποδοσφαιρική μου καριέρα. Κάποιες από αυτές θα μείνουν χαραγμένες στη μνήμη μου. Και βέβαια υπάρχουν πολλές από αυτές, τις οποίες έζησα με τον Αστέρα».

«Η Παναχαϊκή είναι ομάδα της καρδιάς μου»

Για το γεγονός ότι η βράβευση αυτή έρχεται σε ένα παιχνίδι με την Παναχαϊκή, έχει για τον Θοδωρή Ανδριόπουλο ιδιαίτερη σημασία:

«Σίγουρα έχει ιδιαίτερη σημασία. Η Παναχαϊκή είναι ομάδα της καρδιάς μου. Πανελλαδικά ακούστηκε το όνομά μου από την Παναχαϊκή. Σε αυτή αγωνίστηκα τα 2/3 της ποδοσφαιρικής μου καριέρας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot