FOLLOW US: facebook twitter

«Θανάση, είμαστε στο πλευρό σου»

Ημερομηνία: 10-07-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”23627″ img_size=”full”][vc_column_text]Με αφορμή την ομόφωνη αποδοχή της προτάσεως του Θανάση Παπαγεωργίου για τη συγκρότηση του Δ.Σ. ,  από τη Γενική Συνέλευση των μελών του Αστέρα, ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣΗ και ιστορικό μέλος του Αστέρα, Άγγελος Αναστασόπουλος, μοίρασε στα ΜΜΕ την ακόλουθη γραπτή δήλωση:  «Η στιγμή είναι ιστορική για τον Αστέρα μας, διότι από σήμερα αναλαμβάνει τις τύχες του ο άξιος και καταξιωμένος επιχειρηματίας Θανάσης Παπαγεωργίου, με στόχο να κάνει η ομάδα βήματα μπροστά και να ξεφύγει από εκεί που βρισκόταν.

Ο Θανάσης Παπαγεωργίου έχει υψηλούς στόχους. Ο Θανάσης Παπαγεωργίου είναι γνώστης του πώς διοικείται το σύγχρονο ποδόσφαιρο, αλλά έχει και τεράστιες γνωριμίες με υψηλόβαθμα στελέχη του ποδοσφαίρου και προέδρους ομάδων, σε πανελλαδικό επίπεδο. Όλοι εμείς πρέπει να τον βοηθήσουμε όπως μπορούμε, ώστε να πραγματοποιήσει το στόχο του.

Δεν θέλω να πω περισσότερα για τον Θανάση Παπαγεωργίου, διότι τα έργα του, οι επιχειρηματικές του πράξεις και ενέργειες μέχρι τώρα, στην Αθήνα, στην Αμαλιάδα,  στην Κουρούτα, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα, μιλούν από μόνες τους.

Καλώ τους φιλάθλους σε πανστρατιά κοντά στον Αστέρα.

Καλή επιτυχία Θανάση, είμαστε στο πλευρό σου».[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος