FOLLOW US: facebook twitter

Θέλουν «πρεσβευτή» τον «Κάρα» στον ΠΑΟ

Ημερομηνία: 06-06-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας με τον Γιώργο Δώνη, κυρίαρχο ζητούμενο  στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με το Sport24.gr είναι η στελέχωση της ΠΑΕ, στην οποία δεν πρόκειται να αλλάξουν τα πάντα. Ούτε να φέρουν πολλά στελέχη από το εξωτερικό. Τουλάχιστον στη φετινή – μεταβατική – σεζόν οι αλλαγές θα είναι μετρημένες. Μια εξ αυτών που θα ήθελαν να κάνουν οι Ταϊλανδοί επιχειρηματίες είναι και η επιστροφή του Γιώργου Καραγκούνη στο κλαμπ.

Με την ιδιότητα του «πρεσβευτή» του συλλόγου, ως ένα αδιαμφισβήτητο “καθαρό” ποδοσφαιρικό πρόσωπο, ως έναν πρωταθλητή Ευρώπης που έχει συνδέσει άρρηκτα την καριέρα του με τον Παναθηναϊκό και το ελληνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία 20 χρόνια.

Αν θα δεχθεί ο “Κάρα” την πρόταση που είναι πολύ πιθανό να του γίνει τις επόμενες ημέρες, είναι άγνωστο, προς το παρόν. Έχει πολύ καλή σχέση με τον Νίκο Νταμπίζα, δεν θα υπάρχει πλέον το πρόβλημα με τον  Γιάννη Αλαφούζο που θα έχει αποχωρήσει από την ΠΑΕ, αλλά τους τελευταίους μήνες δεν έδειχνε “ζεστός” για να μπλέξει με τη Σούπερ Λίγκα. Μπορεί, πάντως να προγραμματιστεί συνάντηση με τον Ταϊλανδό επιχειρηματία και εν συνεχεία, μετά την πρόταση, όλα θα είναι ανοιχτά.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος