FOLLOW US: facebook twitter

Η χαρά του Μανόλο και το συγκινητικό μήνυμα του Χάρη Καραλή

Ημερομηνία: 14-08-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Εμμανουήλ Καραλής έζησε την υπέρτατη τιμή. Στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισίου, μαζί με την Ευαγγελία Πλατανιώτη μπήκαν πρώτοι στο Σταντ ντε Φρανς, κουβαλώντας την γαλανόλευκη σημαία

Ο Μανόλο έζησε μαγικούς Ολυμπιακούς Αγώνες. Φυσικά, πρώτα απ’ όλα εκπλήρωσε το όνειρό του, ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου στον τελικό του άλματος επί κοντώ, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο και την τελευταία μέρα ηγήθηκε της ελληνικής αποστολής.

Την Δευτέρα λίγο πριν από την αναχώρηση της Team Hellas για την Αθήνα, ο Καραλής μοιράστηκε τα συναισθήματά του στο SPORT24, λέγοντας μία απίστευτη ατάκα. «Μικρός έβλεπα τους σημαιοφόρους που κουβαλούσαν την σημαία στο σχολείο και ζήλευα. Τώρα κουβάλησα εγώ τη σημαία στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Δεν έχω ξαναζήσει τέτοιο συναίσθημα, είναι πρωτόγνωρο για εμένα. Δεν έχω λόγια, τι άλλο να πω, τα έζησα όλα σε αυτούς τους Ολυμπιακούς” ανέφερε συγκεκριμένα.

Χάρης Καραλής

«Νικήσαμε τους φόβους μας»

Ο πατέρας του Μονόλο, Χάρης, την Δευτέρα έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα μέσω του λογαριασμού του στο Instagram για την σπουδαία επιτυχία του γιού του, που κέρδισε μάχες και ξεπέρασε τον ρατσισμό που βίωνε μικρός για να ανέβει στα τρία υψηλότερα σκαλοπάτια του κόσμου. Ο Χάρης Καραλής έγραψε: «Παιδί μου κερδίσαμε! Το μετάλλιο αυτό ανήκει στην οικογένεια μας! Είναι η δίκη μας ΝΙΚΗ! Δώσαμε μάχες και τις κερδίσαμε! Νικήσαμε τους φόβους μας, παλέψαμε με δαίμονες, νικήσαμε τον ρατσισμό και την άβυσσο που παραλίγο να μας καταπιεί! Και ΝΑΙ βγήκαμε ΝΙΚΗΤΕΣ! Γιε μου υπάρχει και καλύτερος κόσμος και ανήκεις σε αυτόν! Γιώργο Πομάσκι, Τρένερ Τσεπάνσκι και Χρήστο Μελέτογλου σας ευχαριστώ!».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot