FOLLOW US: facebook twitter

«Η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς»: Προβολή ταινίας την Πέμπτη με ελεύθερη είσοδο στο καφέ ΟΣΕ Λεχαινών από την Πολιτιστική Ομάδα Φράγμα

Ημερομηνία: 01-08-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”34362″ img_size=”full”][vc_column_text]Η Πολιτιστική Ομάδα Φράγμα, διοργανώνει την Πέμπτη 2 Αυγούστου, στις 9 το βράδυ, βραδιά προβολής κινηματογραφικής ταινίας για μικρούς και μεγάλους, στον υπαίθριο χώρο του ΚΑΦΕ – ΟΣΕ στα Λεχαινά που μετατρέπεται για τις ανάγκες της προβολής σε θερινό σινεμά. Θα προβληθεί η ταινία « “Η ΤΥΧΗ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΛΜΗΡΟΥΣ”, του Norbert Lechner, μια ταινία για την ενηλικίωση και τη δύναμη που διαθέτουν κάποιες ασυνήθιστες φιλίες.

Η ζωή στις εργατικές κατοικίες της γερμανικής πόλης Χάλε Νόισταντ μπορεί να είναι σκληρή, αλλά και γεμάτη σασπένς, χιούμορ και περιπέτεια. Η μικρή Βιετναμέζα Τούι Λιν μεγαλώνει ολομόναχη την αδελφούλα της, μιας που η μητέρα τους επέστρεψε στο Βιετνάμ. Κανείς δεν πρέπει να μάθει το μυστικό τους – παρά την πίεση της δασκάλας της ή της Υπηρεσίας Πρόνοιας Ανηλίκων. Η φιλία της με την Παουλίνε, ένα κορίτσι που θαυμάζει την Τούι Λιν για την ανεξαρτησία της και προέρχεται από μια συνηθισμένη, «κανονική» οικογένεια, θα δώσει και στις δυο τους ένα μάθημα για τη διαφορετικότητα, την αλληλεγγύη και την αγάπη.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Οργάνωση: Πολιτιστική Ομάδα Φράγμα[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot