FOLLOW US: facebook twitter

Η συγγραφέας Μαρίνα Γιώτη στην Πρότυπη Προσχολική Αγωγή “Ρήγας”

Ημερομηνία: 25-01-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Οι εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ , το Βιβλιοπωλείο Κορκολής και η Πρότυπη Προσχολική Αγωγή “ΡΗΓΑΣ 1970’ διοργανώνουν  µια διαδραστική παραµυθοαφήγηση βασισµένη στο νέο παιδικό βιβλίο της Μαρίνας Γιώτη «Ρεβιθοκοντούλης», την  Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018, στις 18:00 στον πολυχώρο του σχολείου (Πάροδος Κατακόλου 53, Πύργος.)

H συγγραφέας, µαζί µε τον δαιµόνιο ρεπόρτερ Φάνη τον Μπούφο, είναι αποφασισµένοι να ανακαλύψουν και πάλι την αλήθεια. Μαζί θα δείξουν στα παιδιά πως να διαβάζουν ανάµεσα στις γραµµές µιας ιστορίας και να αναπτύσσουν την κριτική τους σκέψη.

Θέμα; Φόβος: Πως µπορούµε να τον νικήσουμε!

Η Μαρίνα Γιώτη σπούδασε Marketing και Καλές Τέχνες στο Georgetown University της Washington, DC όπου αποφοίτησε το 1997. Μέχρι το 1999 φοίτησε στο Pratt Institute στη Ν. Υόρκη σχεδιασμό οπτικής επικοινωνίας και εικονογράφηση από το οποίο αποφοίτησε με τιμητικές διακρίσεις. Είναι συνέταιρος και δημιουργική διευθύντρια σε εταιρεία οπτικής επικοινωνίας και πρόεδρος στο αθλητικό κέντρο Sunny Sports Club.

Έχει τιμηθεί με το John Peter’s Publication Award από το Art Directors Club της Ν. Υόρκης και τα Διεθνή βραβεία Pentawards για τη δουλειά της. Το 2014 εκδόθηκε το πρώτο της βιβλίο με τίτλο “Η Στιγμούλα” και ακολούθησαν “Η Στιγμούλα είναι δυνατή!”, “Σκουφοκοκκινίτσα” -στη λίστα των 10 καλύτερων παιδικών βιβλίων Public 2016– και “Δύο φορές κι έναν καιρό ήταν η Σταχτοπούτα” από τις εκδόσεις Διόπτρα. Το 2017 κυκλοφόρησε το πρώτο της λεύκωμα για μαμάδες με τίτλο “Μια καρδιά”.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος