FOLLOW US: facebook twitter

Η ρύθμιση των 24 δόσεων τέθηκε στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο Πύργου

Ημερομηνία: 22-03-2017 | Συντάκτης:

ds-pyrgos-gia-tei1

Ο δήμαρχος δήλωσε ότι έλαβε τη διαβεβαίωση πως θα υπογραφεί

Το θέμα της ευνοϊκής ρύθμισης των 24 δόσεων για τις εφορίες που δεν έχει ακόμα υπογραφεί για τον δήμο Πύργου και  που έχει δημιουργήσει σύγχυση και αγωνία στους φορολογούμενους τέθηκε και στην χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Πύργου στην συζήτηση των θεμάτων προ ημερήσιας,.

Το θέμα έθιξε αρχικά ο κ. Α. Καράμπελας επικρίνοντας την δημοτική αρχή για αμέλεια και μη έγκαιρη υποβολή του αιτήματος για ρύθμιση προς το Υπουργείο Οικονομικών, το οποίο εν συνεχεία υπεβλήθη όπως είπε χαρακτηριστικά  «καθυστερημένα και αφού είχε γράψει για το θέμα η Πρωινή».

Ζήτησε δε ενημέρωση από το δήμαρχο και αν έχει πληροφόρηση για την τύχη του αιτήματος. Το ίδιο ζήτημα έβαλε και ο Γ. Αργυρόπουλος με την ίδια επικριτική διάθεση εκφράζοντας και εκείνος την αγωνία των οφειλετών που δεν έχουν μια σαφή απάντηση για το πώς πρέπει να κινηθούν. Ο δήμαρχος απαντώντας και στους δύο επικεφαλής, τόνισε ότι «ο δήμος Πύργου έπραξε αυτό που όφειλε να πράξει» και ότι στην προώθηση του αιτήματος που θα έχει θετική κατάληξη, συνέβαλλε ο βουλευτής Ηλείας το ΣΥΡΙΖΑ Μάκης Μπαλαούρας τον οποίο ευχαρίστησε δημόσια και μάλιστα είπε πως όπως τον διαβεβαίωσε σε μια – δυο μέρες, θα έχει υπογραφεί η απόφαση και για τον δήμο Πύργου από την υφυπουργό Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου.

Στην συζήτηση των θεμάτων προ ημερησίας, τέθηκαν κυρίως πολλά ερωτήματα από τους επικεφαλής σε ότι αφορά το κτίριο Ξυστρή, την ΟΧΕ, το Ταμείο Μουλυβιάτη, το περιφερειακό ιατρείο Κατακόλου και άλλα, στα οποία δόθηκαν απαντήσεις από τον κ. Λιατσή και τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες και η ημερήσια διάταξη, ξεκίνησε μετά τις 8.30 το βράδυ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος