FOLLOW US: facebook twitter

Η νέα διαφήμιση της ΔΕΛΤΑ με τις τετράδυμες της Ηλείας

Ημερομηνία: 17-04-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Το Φρέσκο Γάλα ΔΕΛΤΑ ανανεώνει τη συσκευασία του, με κυρίαρχο στοιχείο του εικαστικού του μία καρδιά!

Το νέο εικαστικό συνθέτει με δημιουργικό τρόπο τον κόσμο του φρέσκου γάλακτος ΔΕΛΤΑ από την ελληνική φύση, τους 700 επιλεγμένους παραγωγούς και τη φροντίδα τους και τους καθημερινούς ελέγχους της εξαιρετικής ποιότητας ΔΕΛΤΑ, πριν φτάσει από άκρη σ’ άκρη αυτού του τόπου, αγνό και γεμάτο ζωή.

Η νέα επικοινωνία με κεντρικό μήνυμα «ένα ποτήρι γεμάτο αγάπη», αναδεικνύει τον κρυφό πρωταγωνιστή της προσπάθειας κάθε παιδιού, τη μητέρα του. Αυτή την αλήθεια μας αφηγούνται με συγκινητικό τρόπο δύο πραγματικές ιστορίες, με πρωταγωνίστριες τη Σοφία Πετρούνια, μητέρα του χρυσού μας ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια, και τη Μαρία Καρυανού από την Ηλεία, μητέρα τετράδυμων κοριτσιών που πέρασαν όλες μαζί σε σχολές της Αθήνας.

Οι τετράδυμες από την πρώτη στιγμή της ζωής τους τράβηξαν πάνω τους όλα τα βλέματα. Η στιγμή της γέννησής τους έγινε πρώτο θέμα σε ολη την Ελλάδα το 2000 ως ένα μεγάλο γεγονός. Οι γονείς τους Νίκος και Μαρία Καρυανού τις είδαν να μεγαλώνουν και να προοδεύουν. Οι τέσσερις πολύ δεμένες αδερφές έδωσαν στις Πανελλαδικές εξετάσεις και κατάφεραν να συνεχίσουν μαζί την πορεία τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, πετυχαίνοντας την εισαγωγή τους σε σχολες στην Αθήνα.

Η Αιμιλία σπουδάζει στο τμήμα Κοινωνιολογίας της Παντείου, η Νικολία στο τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς, η Χριστίνα στη Σχολή Εκπαιδευτικών Ηλεκτρονικών Μηχανικών, ενώ η Μαριάνα ταξιδεύει περισσότερο καθώς φοιτεί στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού.

Το βίντεο που ετοίμασε η ΔΕΛΤΑ στο πλαίσιο της καμπάνιας της είναι πολύ συγκινητικό και παρουσιάζει κυρίως το δέσιμο που υπάρχει στην οικογένεια με τη μητέρα ως κεντρικό πρόσωπο, αλλά κοντά και τον πατέρα σε έναν πιο διακριτικό ρόλο…

Πηγή: ilialive


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος