FOLLOW US: facebook twitter

Η Μάσα και ο Αρκούδος στο 12ο Φεστιβάλ Πηνειού

Ημερομηνία: 01-08-2024 | Συντάκτης:

-Εκατοντάδες παιδικά χαμόγελα «έλαμψαν» στο Ανοικτό Θέατρο Καβασίλων

Με εκατοντάδες παιδικά χαμόγελα πλημμύρησε το βράδυ της Τρίτης το Ανοικτό Θέατρο Καβασίλων «Χρήστος Μάλλιαρης». Η παράσταση «Η Μάσα και ο Αρκούδος· Μια μεγάλη Γιορτή», με την οποία συνεχίστηκε το 12ο Φεστιβάλ Δήμου Πηνειού, «μάγεψε» μικρούς και μεγάλους  που παρακολούθησαν την περιπέτεια της μικρής Μάσα και των φίλων της στην καρδιά του δάσους.    

Εντυπωσιακά συνεχίζονται οι θεατρικές διαδρομές του 12ου Φεστιβάλ Πηνειού με την παιδική παράσταση «Η Μάσα και ο Αρκούδος» να μαγνητίζει τα βλέμματα. Πλήθος κόσμου βρέθηκε από νωρίς στο Ανοικτό Θέατρο Καβασίλων προκειμένου να παρακολουθήσει μια πλειάδα ταλαντούχων ηθοποιών υπό την εξαιρετική καθοδήγηση της Ταμίλλα Κουλίεβα. Οι πρωταγωνιστές «ταξίδεψαν» τους θεατές σε μία μαγική περιπέτεια στη χώρα της φαντασίας σκορπίζοντας στους θεατές χαμόγελα!

Σημειώνεται ότι η παιδική παράσταση βασίζεται στην τηλεοπτική σειρά «Η Μάσα και ο Αρκούδος». Πρόκειται για ένα από τα πέντε κορυφαία παιδικά σε Ευρώπη και Αμερική, μεταδίδεται σε περισσότερες από 130 χώρες, πάνω από το 78% των παιδιών παγκοσμίως γνωρίζουν τους ήρωες και το 2021 βρέθηκε στην κορυφή της κατάταξης των πιο δημοφιλών εκπομπών για παιδιά στον κόσμο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot