FOLLOW US: facebook twitter

Η εθελοντική αιμοδοσία του Αστέρα

Ημερομηνία: 13-05-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Το ποδοσφαιρικό τμήμα του Αστέρα Αμαλιάδας ήταν αυτό το οποίο έκανε την αρχή, δίνοντας το παράδειγμα, στην 1η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε ο σύλλογος, σε συνεργασία με τον σύλλογο «Δίνω Ζωή». Το σύνθημα ήταν «κερδίζεις, ό,τι ομάδα κι αν είσαι».

Το απόγευμα της Πέμπτης, ο Λάζαρος Σέμος έφτασε πρώτος στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας, ακολουθώντας και οι ποδοσφαιριστές, συνοδευόμενοι από τον γενικό αρχηγό Νίκο Θεοδωρόπουλο, τους οποίους καλωσόρισε ο Λεωνίδας Ρούμπας, μέλος του συλλόγου «Δίνω Ζωή».

Ξεκίνησε η αιμοδοσία, αφού συμπλήρωσαν το απαιτούμενο έντυπο. Και βέβαια, υπήρξε και ενημέρωση σχετικά με τη δωρεά μυελού των οστών και την εγγραφή νέων εθελοντών στην Παγκόσμια δεξαμενή, από τον σύλλογο «Δίνω Ζωή» και το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Αμαλιάδας.

Ο Αστέρας γράφτηκε στο εθνικό μητρώο αιμοδοτών προκειμένου να συνεργάζεται εύκολα με την υπηρεσία αιμοδοσίας για την διοργάνωση αιμοδοτικών δράσεων.

Την απόλυτη ικανοποίησή τους για την ενέργεια αυτή του Αστέρα, αλλά και για την επιτυχία που είχε η αιμοδοσία, εξέφρασαν οι ιθύνοντες του νοσοκομείου, το προσωπικό, οι άνθρωποι του Ερυθρού Σταυρού και τα μέλη του συλλόγου «Δίνω Ζωή».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot