FOLLOW US: facebook twitter

«Η βαριά βιομηχανία στην Ελλάδα»: Αύριο η εκδήλωση παρουσίασης του έργου του Δημήτρη Μπάτση στο Λαζαράκειο

Ημερομηνία: 12-10-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”73168″ img_size=”full”][vc_column_text]Αύριο Σάββατο 13 Οκτώβρη 2018 στις 19,30 στο Λαζαράκειο Δημοτικό Μέγαρο Αμαλιάδας και όχι στην Παπαχριστοπούλειο όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί, οι Εκδόσεις Τζιόλα και η Παπαχριστοπούλειος Βιβλιοθήκη Αμαλιάδας διοργανώνουν εκδήλωση για την παρουσίαση ενός σημαντικού συλλογικού έργου.

Πρόκειται για τις ΜΕΛΕΤΕΣ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΑΤΣΗ

«Η Βαρειά Βιομηχανία στην Ελλάδα».

Το βιβλίο που θα παρουσιαστεί περιλαμβάνει τριάντα δοκίμια, δεκαοκτώ συγγραφέων, για το έργο του Δ. Μπάτση: Η Βαρειά Βιομηχανία στην Ελλάδα.

Η ύλη κατανέμεται σε τρία Μέρη: Τα δέκα δοκίμια του Μέρους Ι πραγματεύονται το ιστορικό και θεωρητικό πλαίσιο του έργου, συνιστώντας εισαγωγή αντιστοιχούσα στον ευρύ και πολυδιάστατο χαρακτήρα του. Τα επτά δοκίμια του Μέρους ΙΙ εκθέτουν, αναλύουν και ανασυνθέτουν, περιλαμβάνοντας νεότερα, επιστημονικά, ιδεολογικά και πολιτικά δεδομένα, την συμβολή του Μπάτση. Τέλος, τα δεκατρία δοκίμια του Μέρους ΙΙΙ συσχετίζουν και αναπροσαρμόζουν – εν ενεργεία ή/και εν δυνάμει – πτυχές του έργου στην μελέτη βασικών όψεων της Εντός-Ευρώ ελληνικής οικονομίας και των εναλλακτικών προοπτικών της.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot