FOLLOW US: facebook twitter

Η Αμαλιάδα υποδέχεται ένα σπουδαίο αθλητικό γεγονός

Ημερομηνία: 02-11-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

karate

Κύπελλο έγχρωμων και μαύρων ζωνών Καράτε Ν. Ελλάδας

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι εργασίες για το μεγάλο αθλητικό γεγονός που αναμένεται να φιλοξενήσει η Αμαλιάδα την προσεχή Κυριακή 6 Νοεμβρίου.

Ο λόγος για το Κύπελλο έγχρωμων και μαύρων ζωνών Καράτε Ν. Ελλάδας, που θα λάβει χώρα στο κλειστό της Ήλιδας, με την συμμετοχή πολλών αθλητών και αθλητριών σ’ όλες τις κατηγορίες(ώρα έναρξης 8.30).

Με αφορμή την σπουδαία αυτή διοργάνωση, που θα πραγματοποιηθεί υπό την αρωγή και του Δήμου  Ήλιδας, οι συνδιοργανωτές παραχώρησαν χθες συνέντευξη τύπου στο Λαζαράκειο Δημοτικό Μέγαρο Αμαλιάδας, προκειμένου να προσκαλέσουν τον κόσμο αλλά και για να παρουσιάσουν λεπτομέρειες της διοργάνωσης.

Αναλυτικά:

Χρήστος Χριστοδουλόπουλος (Δήμαρχος Ήλιδας):

«Ο Δήμος μας έχει τη χαρά και την ευτυχία να διοργανώνει για μια ακόμα φορά ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός. Με χαρά αγκαλιάσαμε από την πρώτη στιγμή την διεξαγωγή του κυπέλλου έγχρωμων και μαύρων ζωνών Ν. Ελλάδας που διοργανώνει στην πόλη μας η ΕΛΟΚ. Η διοργάνωση δεν είναι τυχαία αφού στην Αμαλιάδα θα βρεθούν εκατοντάδες αθλητές, προπονητές, διαιτητές και παράγοντες. Αυτό σημαίνει πως θα έχουμε πολλούς ανθρώπους – πρεσβευτές για να την αναδείξουμε ως ένα τόπο διεξαγωγής μεγάλων αθλητικών γεγονότων. Ο Δήμος θα συνεχίσει να είναι αρωγός στις μεγάλες διοργανώσεις που θα συμβάλλουν στην τουριστική προβολή του τόπου αλλά και της χώρας».

Αλέξανδρος Μανωλόπουλος (Πρόεδρος ΝΠΔΔ «Ο Ηλείος»):

«Σαν ‘’Ηλείος’’ προσπαθούμε να αξιοποιούμε το αθλητικό κέντρο της Αμαλιάδας. Είναι τιμή μας να έχουμε μαζί μας τον Πρόεδρο της Ν. Ελλάδος, κ. Νικολούδη Στράτο όπως και την οργανωτική συνδρομή του Πανηλειακού συλλόγου καράτε Αμαλιάδας και Πύργου, κ. Κακοταρίτη Ανδρέα. Όλα αυτά γίνονται υπό την αιγίδα του Δ. Ήλιδας και του Εμπ. Συλλόγου Αμαλιάδας γι΄ αυτό καλούμε σε αυτό το μεγάλο αθλητικό γεγονός όλους τους πολίτες!»

Στράτος Νικολούδης (Πρόεδρος Επιτροπής Ν. Ελλάδος):

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Δ. Ήλιδας, τον Δήμαρχο και τους πολίτες που μας φιλοξενούν σε αυτή τη μεγάλη διοργάνωση. Πιστεύω ότι ο Πανηλειακός σύλλογος με τον οποίο συνεργαζόμαστε θα ετοιμάσει κάτι πολύ καλό που θα ανεβάσει τον πήχη των διοργανώσεων τέτοιων κυπέλλων και θα μας βοηθήσει να γίνουμε καλύτεροι από όλες τις απόψεις!»

Ανδρέας Κακοταρίτης (Προπονητής Πανηλειακού Συλλόγου και Πρόεδρος τεχνικής επιτροπής Ν. Ελλάδας):

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Δ. Ήλιδας, τον Δήμαρχο κ. Χριστοδουλόπουλο και τον Πρόεδρο της τοπικής επιτροπής κ. Νικολούδη. Μετά από συντονισμένες ενέργειές μου και κινήσεις προς την ΕΛΟΚ μαζί με τον Γραμματέα του συλλόγου μας, πραγματοποιούμε το κύπελλο. Εκεί θα συμμετέχουν όλες οι ηλικιακές κατηγορίες και θα δούμε πολύ καλούς αγώνες με ευγενή άμιλλα. Θα είναι μια γιορτή για τα μικρά παιδιά και το καράτε! Θα υπάρχουν κατηγορίες που θα στελεχώσουν τις ομάδες εφήβων και νέων ανδρών και γυναικών, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά εδώ στην Αμαλιάδα, και μαζί με τις οδηγίες της ΕΛΟΚ θα συμμετέχουν στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα».

Νίκος Σιαψάλης (Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Αμαλιάδας):

«Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα! Μετά από πολλά χρόνια καταφέραμε να φέρουμε ένα πρωτάθλημα Ν. Ελλάδος στην πόλη της Αμαλιάδας. Είμαστε σχεδόν έτοιμοι, απομένουν οι τελικές λεπτομέρειες. Ευελπιστούμε ότι ο κόσμος που θα έρθει θα περάσει όμορφα και θα απολαύσει ένα υπέροχο θέαμα. Ευχαριστούμε το Δ. Ήλιδας για τη χορηγία του στα κύπελλα, την ΕΛΟΚ για την ανάθεση και τον κ. Νικολούδη για τη στήριξή του».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος