FOLLOW US: facebook twitter

Η Ακρόπολη θα μας σώσει!

Ημερομηνία: 23-11-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

papadopoulou-eleni

– Τι σε έπιασε Ασημούλα και ξύνεις το κεφάλι σου σκεφτική; Πέσανε έξω τα καράβια σου;

– Ποια καράβια μου μωρή Μαριγούλα; Το πολύ – πολύ να μου γκρεμοτσακιστεί κανένας… βαρβάτος τράγος και να χάσουνε οι κατσικούλες μου τον επιβήτορά τους! Δεν σκέφτομαι όμως όπως καταλαβαίνεις στα… στενά όρια της Κάτω Ραχούλας, την χώρα σκέφτομαι γιατί πολύ με προβλημάτισε η επίσκεψη Ομπάμα που ήταν η καλύτερη τουριστική διαφήμιση.  Κι εδώ οι δικοί μας κάθονται και… πλέκουν το μύθο μας στην Ελλάδα! Γιατί ο Αλέξης δεν έχει πάει ούτε μια φορά να φωτογραφηθεί στην Ακρόπολη;  Ήταν τόσο δύσκολο να το σκεφτούνε;

– Γιατί φιλενάδα και να το κάνει… χέστηκε η φοράδα στ’ αλώνι! To ίδιο πουλάει ο Μπαράκ, το ίδιο ο Αλέξης;  Μην κοιτάς που προς χάριν του… βασιλικού ποτίστηκε κι η γλάστρα και θα’ χει αύριο στο αρχείο του και δέκα φωτογραφίες με τον πρώην πλανητάρχη. Εδώ με το που ξεκίνησε τη συζήτηση ο Αλέξης ξέχασε και τα… ελληνικά του από το πολύ φροντιστήριο στα αγγλικά και νόμιζε πως είναι… ομογενής από το.. Αστόρια city! Ο δε Ομπάμα του΄βαλε τα γυαλιά, άρχισε τα αρχαία, τα νέα και τον Ελύτη και αποδείχθηκε πλήρως διαβασμένος εντυπωσιάζοντας  και  μετά ανέβηκε στην Ακρόπολη και έβαλε μπρος το… διαφημιστικό!

– Ρε μπας και τον… πληρώσανε να το κάνει και δεν το μαρτυράει’; Γιατί είχε και κάτι πίτσι- πίτσι με την Κουντουρά, θα του είπε, βάλε λίγο πλάτη κύριε Πλανητάρχα μου να σκάσουμε τη Μέρκελ  που έρχεται εδώ και βλέπει μπροστά της μόνο… αριθμούς και μνημόνια, να καταλάβει ότι η Ελλάδα δεν είναι μόνο χρέη! Έχει και ιστορία κυρία μου!  Κι αν είχε φάει και μια πίτα – γύρο στα Αναφιώτικα που του’ μεινε καημός, εκεί να δεις πωλήσεις το διαφημιστικό,  η χαρά του σουβλατζή, αλλά τι να κάνουνε, εκκενώσανε την Ακρόπολη, να εκκενώσουνε Πλάκα και Μοναστηράκι, πολύ πήγαινε!  Ας το’ κανε ινκόγκνιτο ο χριστιανός να μην του μείνει η επιθυμία. Τι θα’ χει τώρα να διηγείται στη Μισέλ τα κρύα βράδια του χειμώνα για το ταξίδι του στην Ελλάδα;  Ότι δεν τον κεράσαμε ούτε ένα σουβλάκι;

– Άλλο είναι το θέμα φιλενάδα, ότι μετά την επίσκεψη του πλανητάρχη, θα αλλάξουν όλοι οι τοπικοί ηγέτες το επικοινωνιακό τους προφίλ και να μου το θυμηθείς. Τι κάνεις που ο Μπαράκ θα έδωσε… ιδέα στον Κυριάκο και θα αρχίσει μετά να φωτογραφίζεται κι εκείνος στον Παρθενώνα για την προεκλογική του εκστρατεία και θα βγάζει selfie με τις… Καρυάτιδες!

– Μωρέ και με την μις Κόσμος να βγάλει φωτογραφία, πόντους ομαρφάδας δεν θα κερδίσει. Είναι τα γονίδια βλέπεις. Σκέφτομαι όμως την επόμενη επίσκεψη του νυν Πλανητάρχη στην Ελλάδα και φαντάζομαι τον Ντόναλντ στο… χρυσό σαλόνι του Πατούλη και τον Κυριάκο απέναντι – η εικόνα έρχεται από το μέλλον- να προσπαθούν να λύσουν το θέμα του χρέους που σίγουρα θα είναι ως τότε ακόμα άλυτο!  Τι θα απαντήσει νομίζεις φιλενάδα ο Τραμπ; Μα ότι οι… ωραίοι έχουν χρέη!! Κυριάκο θα σε παραδεχτώ αν του απαντήσεις ότι η… πορτοκαλί καραμπογιά του πείραξε το μυαλό!!   Ένα κομμωτή της προκοπής δεν έχουν σε ολόκληρη την Αμερική; Ήμαρτον!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος