FOLLOW US: facebook twitter

Η άνοδος σε Β΄ και Γ΄ Κατηγορία

Ημερομηνία: 04-01-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

b-katigoria

Τι προβλέπεται στην προκήρυξη της ΕΠΣΗ

Η άνοδος στη Β΄ και Γ΄ Κατηγορία είναι θέμα  που ενδιαφέρει ιδιαίτερα τις ομάδες των δύο μικρότερων κατηγοριών του ηλειακού ποδοσφαίρου όπως φυσικά και τους φιλάθλους τους και σήμερα σας παραθέτουμε τι προβλέπει η προκήρυξη της ΕΠΣΗ.

Άνοδος στην Α2 από τη Β’ Κατηγορία

Προβιβάζονται από την Β’ κατηγορία στην Α2 το ελάχιστο δύο (2) και το ανώτερο τρία (3) σωματεία. Φέτος, αναμένεται ότι θα προβιβαστούν συνολικά τρία (3) σωματεία, αφού μόνο αν υποβιβαστεί ένα σωματείο μας από την Γ΄  Εθνική, προβιβάζονται δύο (2) σωματεία από την Α2 στην Α1. Οπότε πάμε για άνοδο τριών ομάδων συνολικά. Μετά τη λήξη του πρωταθλήματος της κανονικής περιόδου θα διεξαχθούν διπλοί αγώνες πλέι-οφ με τη συμμετοχή των τριών (3) πρώτων σωματείων κάθε ομίλου του βαθμολογικού πίνακα, σε έναν (1) όμιλο. Οι 6 αυτές ομάδες μετά από δημόσια κλήρωση θα ξεκινήσουν τους αγώνες τους με την παρακάτω βαθμολογία: Η πρώτη (1η) ομάδα κάθε ομίλου με εφτά (7) βαθμούς, η δεύτερη (2η) ομάδα κάθε ομίλου με τρεις (3) βαθμούς και η τρίτη (3η) ομάδα κάθε ομίλου με μηδέν (0) βαθμούς. Σε καμία περίπτωση δεν ανεβαίνει απευθείας ομάδα από την κανονική περίοδο.

Άνοδος στη Β’ από τη Γ’ Κατηγορία

Προβιβάζονται από τη Γ’ κατηγορία στη Β’ το ελάχιστο δύο (2) και το ανώτερο τέσσερα (4) σωματεία. Μετά τη λήξη της κανονικής περιόδου θα διεξαχθούν διπλοί αγώνες πλέι-οφ με τη συμμετοχή των τριών (3) πρώτων σωματείων κάθε Ομίλου, σε έναν (1) όμιλο όπου θα αγωνιστούν μεταξύ τους σε διπλούς αγώνες.

Οι 6 αυτές ομάδες μετά από δημόσια κλήρωση θα ξεκινήσουν τους αγώνες τους με την παρακάτω βαθμολογία: Η πρώτη (1η) ομάδα κάθε ομίλου με εφτά (7) βαθμούς, η δεύτερη (2η) ομάδα κάθε ομίλου με τρεις (3) βαθμούς και η τρίτη (3η) ομάδα κάθε ομίλου με μηδέν (0) βαθμούς.

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος