FOLLOW US: facebook twitter

Η «άλλη ματιά» του Κτήματος Μερκούρη

Ημερομηνία: 10-07-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”32501″ img_size=”full”][vc_column_text]Μια ακόμα εξαιρετική εκδήλωση στα πλαίσια των πολιτιστικών και περιβαλλοντικών του δράσεων που εντάσσεται στην θεματική «Οι Ερασιτέχνες παρουσιάζουν», διοργάνωσε το βράδυ του Σαββάτου το Κτήμα Μερκούρη, όπου την παρακολούθησαν πολλοί φίλοι του Κτήματος και λάτρεις αυτών των εκδηλώσεων που έχουν τόσα πολλά καινούργια πράγματα να δώσουν.

Αυτή τη φορά, παρουσιάστηκε μέσα από το φακό και τις πληροφορίες του εκπαιδευτικού Φίλιππου Κατσιγιάννη, το δάσος και το οικοσύστημα της Στροφυλιάς που είναι μαγικό πραγματικά!

Βεβαίως επειδή πίσω από όλα τα ωραία πάντα «κρύβονται» κάποιοι άνθρωποι ‘ψαγμένοι’ και αεικίνητοι, στην προκειμένη περίπτωση «υπεύθυνοι» είναι οι αδελφοί Κανελλακόπουλοι, ιδιοκτήτες του Κτήματος Μερκούρη και ειδικά  ο Χρήστος Κανελλακόπουλος, που έχει αναλάβει το κομμάτι αυτό αναδεικνύοντας το πολιτιστικό υπόβαθρο μιας επιχείρησης που δεν επαφίεται μόνο σε επιχειρηματικές δραστηριότητες. Άλλωστε το κρασί από μόνο του είναι Πολιτισμός.

Πολλά μπράβο λοιπόν στους οικοδεσπότες του Κτήματος Μερκούρη για την «άλλη ματιά» με την οποία βλέπουν τα πράγματα και τη ζωή και ευελπιστούμε τέτοιες εκδηλώσεις να έχουν συνέχεια…[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot