FOLLOW US: facebook twitter

Ημερίδα για τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό» στα Λεχαινά

Ημερομηνία: 13-02-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”52184″ img_size=”full”][vc_column_text]Ημερίδα για τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό με θέμα «Επιλέγω σπουδές και επάγγελμα- Εξεταστικό σύστημα, πρόταση πλάνου σταδιοδρομίας» διοργανώνει την Παρασκευή στις 6 το απόγευμα στο Σινέ «Άστρον» στα Λεχαινά το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με θεατρικό δρώμενο και θα ακολουθήσει η ομιλία του Νίκου Α. Δεμερτζή, Σύμβουλου Σταδιοδρομίας, Δ/ντή 1ου Γυμνασίου Καλλιθέας Αττικής, Συγγραφέα του βιβλίου «Επαγγελματικός προσανατολισμός στην πράξη… στο πέρασμα της εφηβείας… στο διάβα της ζωής» εκδόσεις Σαββάλας.

Στη συνέχεια οι μαθητές του Γενικού Λυκείου Λεχαινών θα παρουσιάσουν το θεατρικό δρώμενο «Γονείς και Έφηβοι. Από τις συγκρούσεις στη συνεργασία» (θεατρική διδασκαλία: Ευγενία Αδαμοπούλου) και στο β’ μέρος θα γίνουν ερωτήσεις και συζήτηση.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με τη μουσική παρέμβαση στην οποία θα συμμετέχει μουσικό σχήμα από το Λύκειο Ανδραβίδας.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot