FOLLOW US: facebook twitter

Ηλειακός-Νίκη Τραγανού 0-3: Πέρασε και από τα Λεχαινά

Ημερομηνία: 12-02-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”52106″ img_size=”full”][vc_column_text]Σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο, η Νίκη Τραγανού δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα από τον βελτιωμένο εδώ και αρκετό καιρό Ηλειακό Λεχαινών, το απόγευμα του Σαββάτου. Νίκησε με 3-0 και η πρώτη θέση δεν χάνεται αφού είναι στο +12 από Ενιπέα και Σαβάλια.

Μόλις στο 5ο λεπτό ο Νίκος Δούλος άνοιξε το σκορ με πλασέ και ο Γεωργιόπουλος με κεφαλιά στο 37΄, ύστερα από σέντρα του Χαράλαμπου Κολοτούρου, έγραψε το 0-2. Στις αρχές της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 50΄, ξανά ο Γεωργιόπουλος με τον ίδιο τρόπο, μετά από εκτέλεση φάουλ του Νίκου Κολοτούρου, διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

 

Ηλειακός: Φλίγκος, Χριστοφοράτος, Σταματόπουλος, Σαλαμαλίκης (55΄Κουρής), Διαμαντόπουλος, Λεντιόν (76΄Παναγιωτόπουλος), Μουσερής, Τριτάρης, Καφούσιας, Παναγόπουλος (18΄λ.τρ. Μαράτος), Κοντάνας (70΄Ρούσνατσουκ).

Νίκη Τρ.: Ρούνης, Κ. Κολοτούρος, Χ. Κολτούρος, Μπελεκούκιας, Γαργαρώνης, Καλογερόπουλος, Παρασκευόπουλος (65΄Ανδριόπουλος), Δούλος (78΄Σαραντούλιας), Δ. Κολοτούρος, Γεωργιόπουλος (53΄Παπαχριστόπουλος), Ν. Κολοτούρος (72΄Κασσιανός).[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot