FOLLOW US: facebook twitter

Ηλειακός Λ.-Αλφειός 1-2: Ανατροπή με Μπάρκα, φωνές από Ηλειακό

Ημερομηνία: 09-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Αλφειός βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο το Σάββατο στα Λεχαινά αλλά η αποβολή του Λεντιόν και η είσοδος του Δημήτρη Μπάρκα στο γήπεδο, παρότι τραυματίας, έφεραν την ανατροπή (1-2). Ο Ηλειακός προηγήθηκε με τον μόνιμο σκόρερ του φέτος, Γιάννη Κράγκαρη, στο 15΄ με πλασέ, μετά από πάσα του Γκούσκου. Στο 23΄ ο Καλαντζής απέτυχε να ισοφαρίσει από πλεονεκτική θέση και στο 40΄ ο Παναγόπουλος έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 2-0 (απέκρουσε ο Μπίζος).

Στο β΄ μέρος και συγκεκριμένα στο 60΄ ο Πεσκελίδης είχε απευθείας φάουλ στο δοκάρι, ενώ ο Λεντιόν δέχτηκε δύο κίτρινες σε διάστημα 12 λεπτών (στο 52΄ και 64΄), γεγονός για το οποίο διαμαρτύρεται έντονα ο Ηλειακός. Πολύ περισσότερο από τη στιγμή που στο 25ο λεπτό δεν αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη ο Χαραλαμπόπουλος σε μαρκάρισμα από πίσω, όπως ισχυρίζονται οι άνθρωποι των «γαλάζιων».

Στο 70΄ ο Αλέκος Τομαρόπουλος πέρασε στο ματς τον πρώτο σκόρερ της περσινής Α1, Δημήτρη Μπάρκα και αυτός έβαλε την σφραγίδα του στην ανατροπή, σκοράροντας δύο φορές σε διάστημα 5 λεπτών (στο 75΄ με σουτ μέσα από περιοχή και 79΄ μετά από κεφαλιά πάσα του Κακκαλή). Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη του Αλφειού στο πρωτάθλημα, φτάνοντας τους 6 βαθμούς, ενώ ο Ηλειακός παραμένει χωρίς βαθμό αλλά εκφράζει σοβαρά παράπονα για τη διαιτησία, όχι μόνο στο σαββατιάτικο αγώνα αλλά και στα προηγούμενα ματς του πρωταθλήματος. Οι πράσινοι του Επιταλίου από τη μεριά τους φωνάζουν για χέρι-πέναλτι στο 0-0.

 

Ηλειακός Λ.: Φλίγκος, Σταματόπουλος, Χριστοφοράτος (85΄ Κράγκαρης Θ.), Παπαχριστόπουλος (85΄Αναστασόπουλος), Διαμαντόπουλος, Κουρής, Κράγκαρης Γ., Τριτάρης (70΄ Κοντάνας), Κώστα, Παναγόπουλος, Γκούσκος (67΄ Μαρινόπουλος).

 

Αλφειός: Μπίζος, Ψηλογιαννόπουλος (58΄Δασκαλάκης), Σακελλαρίου,Τεκερλέκης , Μερτζάνης (70΄ Τσιγκούνης), Χαραλαμπόπουλος, Πεσκελίδης, Κακαλής, Στροφύλλας, Νικολόπουλος (83΄ Μουλάς), Καλαντζής (70΄ Μπάρκας).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος