FOLLOW US: facebook twitter

Ηλειακός Λεχαινών – Ολυμπιακός Σαβαλίων 1-0

Ημερομηνία: 10-10-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

lexaina

«Καθάρισε» ο Π. Τσουκαλάς

Χρειάστηκε να φτάσουμε στην τέταρτη αγωνιστική για να γευτεί την πολυπόθητη γεύση της νίκης ο Ηλειακός, ο οποίος στην έδρα του επιβλήθηκε με 1-0 του Ολυμπιακού Σαβαλίων, παίρνοντας βαθιά ανάσα ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Το μοναδικό γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε στο 20’ ο Πέτρος Τσουκαλάς, εκμεταλλευόμενος σύγχυση στην αντίπαλη περιοχή.

Από εκεί και πέρα και πέραν του γκολ οι γηπεδούχοι του Αλέξη Γαλάνη είχαν στο α’ ημίχρονο δύο καλές στιγμές με τους Στριγά και Τριτάρη, ενώ στο 90’ ο Δ. Παναγόπουλος, που βγήκε στην αντεπίθεση, απώλεσε μοναδική ευκαιρία για να σφραγίσει τη νίκη.

Στον αντίποδα οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές στα τελευταία λεπτά, χωρίς όμως να απειλήσουν με αξιώσεις στην αντίπαλη εστία κι έτσι το 1-0 παρέμεινε έως το σφύριγμα της λήξης.

Οι συνθέσεις

ΗΛΕΙΑΚΟΣ: Βώσσος, Κόστα (80’ Μαράτος), Στριγάς, Κουρής, Μουσερής, Τριτάρης (55’ Γκούσκος), Μπάχα, Νικολακόπουλος, Παναγόπουλος, Τσουκαλάς, Παναγιωτόπουλος (90’ Περικλέους).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κόλλιας, Μπουγονικολός Ν., Σαββανίδης, Μαρκόπουλος, Κλάδης,  Χοτζάι, Χρόνης , Χριστόπουλος (66’ Μπουγονικολός Δ.), Καπατσούλιας (76’ Παπαδόπουλος Γ.), Καράμπελας, Κολτσίδας (89’ Γρίβας).

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος