FOLLOW US: facebook twitter

Ηλειακός Λεχαινών: «Ενεργή συμμετοχή και στήριξη»

Ημερομηνία: 11-06-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ηλειακός Λεχαινών ξεκίνησε το σχεδιασμό για τη νέα σεζόν με συνεδρίαση του Δ.Σ. την περασμένη Πέμπτη, κατά την οποία έγινε απολογισμός της περασμένης αγωνιστικής περιόδου. Σήμερα, θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση και ο  σύλλογος εξέδωσε ανακοίνωση ζητώντας ενεργή συμμετοχή των Λεχαινιτών, ώστε ο Ηλειακός να έχει μέλλον και να εκπροσωπεί επάξια την περιοχή: «Την Πέμπτη 7/6/2018 συνεδρίασε το Δ.Σ. του Ηλειακού Λεχαινών. Στη συνεδρίαση αυτή, έγινε ο απολογισμός της αγωνιστικής περιόδου που πέρασε, και αφορούσε τον οικονομικό ισολογισμό, την αγωνιστική παρουσία της ομάδας  στο πρωτάθλημα, τη λειτουργεία των ακαδημιών και την πορεία της ίδια διοίκηση γενικότερα.

Συζητήθηκαν επίσης οι βάσεις και οι άξονες πάνω στους οποίους θα πρέπει να κινηθεί το σωματείο την επόμενη χρονιά.

Η παρούσα διοίκηση, συγκροτήθηκε σε σώμα το καλοκαίρι του 2017, στα τέλη Αυγούστου, δηλαδή σε μια δύσκολη και χρονικά προχωρημένη στιγμή, για τα ποδοσφαιρικά δεδομένα, της σωστής προετοιμασίας και οργάνωσης, αλλά παρόλα αυτά, κατάφερε να βάλει τις σωστές βάσεις, όσον αφορά τον διοικητικό και  οργανωτικό τομέα και να θέσει ένα φιλόδοξο χρονοδιάγραμμα και ένα δημιουργικό πλαίσιο, για την γενικότερη λειτουργία της ομάδας και των Ακαδημιών.

Η συνέχεια της προσπάθειας αυτής και τα επόμενα βήματα του σωματείου προς αυτή την κατεύθυνση, ήταν το ζητούμενο της συνεδρίασης, αλλά και της επόμενης που ορίσθηκε για την Δευτέρα 11/6/2018, όποτε να καταλήξει σε συγκεκριμένες προτάσεις που θα παρουσιαστούν στην Γενική Συνέλευση, στις αμέσως απόμενες μέρες.

Μια Γενική Συνέλευση , στην οποία η Διοίκηση ευελπιστεί στην παρουσία, την ενεργή συμμετοχή και στήριξη, όσων περισσότερων επιθυμούν να συμβάλουν στην προσπάθεια αυτή. Μια προσπάθεια που χρειάζεται όμως την ευρεία κατανόηση και την βοήθεια της τοπικής κοινωνίας, για να μπορεί να λειτουργεί, να έχει μέλλον και να εκπροσωπεί επάξια τα Λεχαινά, ένα ιστορικό σωματείο της βαρύτητας του Ηλειακού».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος