FOLLOW US: facebook twitter

Ηλειακός Βαρθολομιού: Μόνο νίκη στα Σαβάλια

Ημερομηνία: 26-04-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ηλειακός Βαρθολομιού δεν κατάφερε να κερδίσει τον Ατρόμητο Καβασίλων και να ελπίζει σε απευθείας παραμονή και πλέον θέλει μόνο νίκη στα Σαβάλια, μήπως καταφέρει να παίξει με πλεονέκτημα έδρας και βαθμών στα πλέι-άουτ.

Η ομάδα του Νίκου Αριδάκη έχει 37 βαθμούς ενώ Θύελλα και Χάβαρι έχουν 39 και Αμπελόκαμπος, Σαβάλια που βρίσκονται οριακά πάνω από τη ζώνη των πλέι-άουτ, 40. Σε ισοβαθμία με Αμπελόκαμπο και Χάβαρι υπερέχει αλλά είναι πολύ δύσκολο να ισοβαθμήσει μαζί τους, εφόσον αυτές παίζουν εντός έδρας με αδιάφορες βαθμολογικά ομάδες, ενώ με τα Σαβάλια πρέπει να κερδίσει με 2 γκολ διαφορά καθώς είχε ηττηθεί 1-0 στον α΄ γύρο στο Βαρθολομιό.

Κοντολογίς, η αποστολή του Ηλειακού είναι πολύ δύσκολη, αλλά η ομάδα θα παλέψει για νίκη στα Σαβάλια και με την ευχή να την ευνοήσουν κάποια αποτελέσματα και να πάει στα μπαράζ με πλεονέκτημα έδρας και βαθμών.

Ο Νίκος Αριδάκης δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Σπύρου Καρατζανίδη που ως γνωστόν αποτελεί παρελθόν από την ομάδα και του Παναγιώτη Βούτου που χάνει όλα τα ματς μέχρι το τέλος, λόγω σκωληκοειδίτιδας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot