FOLLOW US: facebook twitter

Ηλείοι επιχειρηματίες στην 27η AGROTICA

Ημερομηνία: 07-02-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αγροτικά, Νέα
Μεταξύ των Ηλείων γεωπόνων και επιχειρηματιών του αγροτικού κλάδου που πήγαν στην agrotica οι Θάνος Καράμπελας, Δημήτρης Γιαννούλης, Δημήτρης Τσακαλίδης και Δημήτρης Μπουγάς.

 

Ακόμη και τις πιο αισιόδοξες εκτιμήσεις ξεπέρασε η επισκεψιμότητα στην 27η διεθνής έκθεση Agrotica και σύμφωνα με τα απολογιστικά στοιχεία της διοργανώτριας, ΔΕΘ-Helexpo ΑΕ, την πύλη του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης πέρασαν σε τέσσερις ημέρες (1/2-4/2) 143.754 άτομα, αριθμός αυξημένος κατά 16,2%, έναντι της προηγούμενης διοργάνωσης του 2016. Η μεγάλη προσέλευση είχε ως αποτέλεσμα να δαπανηθούν στην πόλη περίπου 50 εκατ. ευρώ, ενώ διπλασιάστηκαν σε σχέση με πέρυσι οι ξένοι εμπορικοί επισκέπτες.

Την AGROTICA στην Θεσσαλονίκη, επισκέφθηκαν και πολλοί Ηλείοι, κυρίως νέοι παραγωγοί και επιχειρηματίες που έχουν σχέση με τον κλάδο των αγροτικών εφοδίων, για να ενημερωθούν για τα νέα προϊόντα, καθώς θεωρείται ως η μεγαλύτερη έκεθση  του κλάδου της αγροτικής οικονομίας των Βαλκανίων και της ΝΑ Μεσογείου και συγκαταλέγεται στις πρώτες εκθέσεις του αγροτικού τομέα της Ευρώπης.

H 27η AGROTICA είναι πύλη ανάπτυξης των αγροτικών επιχειρήσεων και αναμένεται να αποτελέσει  το επίκεντρο των εξελίξεων του αγροτικού κλάδου. Τέλος  με τη διεθνή της ακτινοβολία θα συμβάλει ουσιαστικά στο «άνοιγμα» νέων αγορών, στην ενίσχυση της εικόνας καθώς και στην προώθηση των αγροτικών μηχανημάτων, εξοπλισμών, εφοδίων και υπηρεσιών.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος