FOLLOW US: facebook twitter

Ηλίας Φωτόπουλος: «Νικητές οι ποδοσφαιριστές»

Ημερομηνία: 14-11-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο τεχνικός του ΠΑΟΒ απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του

Ο ΠΑΟΒ πήρε το πολυπόθητο τρίποντο με αντίπαλο τον Παναρκαδικό και ο τεχνικός Ηλίας Φωτόπουλος απένειμε τα εύσημα στους παίκτες τους για την αγωνιστικότητα και το πάθος που επέδειξαν. «Είχαμε να διανύσουμε την πιο δύσκολη εβδομάδα από την πρώτη μέρα που είμαι στο τιμόνι της ομάδας και πάση θυσία έπρεπε να κερδηθεί το παιχνίδι σήμερα και να παρθούν οι τρεις βαθμοί, με δεδομένο την όχι και τόσο καλή αρχή και όσον αφορά τη βαθμολογική συγκομιδή αλλά και τη συνολική απόδοση της ομάδας.

Το άσχημο είναι ότι  έπρεπε να παίξουμε έναν παιχνίδι «τελικό», απέναντι σε μια πολύ καλή και ποιοτική ομάδα και ξέραμε ότι έπρεπε να υπερβάλλουμε εαυτό αν θέλαμε στο τέλος να χαμογελάσουμε και να είμαστε εμείς οι νικητές. Πραγματικά, από τους ποδοσφαιριστές μου, αν εξαιρέσουμε το πρώτο τέταρτο του παιχνιδιού, που μπήκαν λίγο μουδιασμένοι, ενδεχομένως το άγχος να κυριάρχησε, δεν έχω παράπονο από την αγωνιστικότητα, τη δύναμη, το πάθος και τη θέληση να κερδηθεί αυτό το παιχνίδι.

Ο νικητής θα κρινόταν στα σημεία, όπως άλλωστε έτσι γίνεται στα παιχνίδια με τον Παναρκαδικό και αυτός που θα είχε την ικανότητα και την τύχη να σκοράρει, μάλλον θα ήταν ο νικητής. Όπερ και εγένετο. Ευτυχήσαμε εμείς να προηγηθούμε, πριν ο αντίπαλος είχε δύο δοκάρια αλλά ήταν σουτ από 30 μέτρα, όπως ήταν και το δικό μας δοκάρι και πήγαμε στην ανάπαυλα με το υπέρ μας 1-0», τόνισε αρχικά ο 52χρονος προπονητής.

«Σκοπιμότητα στο β΄ ημίχρονο»

Όσο για το β΄ μέρος του αγώνα και τη συνέχεια, ανέφερε: «Στο β΄ ημίχρονο παίχτηκε ένα κακό, τυπικό παιχνίδι Γ΄ Εθνικής με πολλή σκοπιμότητα, με δύναμη, με πάθος και όχι μεγάλες φάσεις. Μπορεί να μην απειλήσαμε τον αντίπαλο αλλά και ο Παναρκαδικός δεν μας έκανε κάποια κραυγαλέα φάση. Δημιούργησε κάποιες προϋποθέσεις αλλά τα παιδιά φάνηκαν αντάξιοι των δυσκολιών και στο τέλος καταφέραμε να χαμογελάσουμε.

Εύχομαι να έχουμε την ανάλογη συνέχεια, η οποία είναι πάρα πολύ δύσκολη και όλα τα παιχνίδια θα κρίνονται και θα κερδίζονται με αίμα και άμμο. Να ευχηθώ στην πολύ συμπαθή για μένα ομάδα του Παναρκαδικού και στο συνάδελφο τον Γιώργο Αντωνόπουλο, τα καλύτερα και να ζητήσω συγγνώμη για κάποια πράγματα που έγιναν. Κι έγιναν, αφενός από το άγχος και την κρισιμότητα του παιχνιδιού, αφετέρου από το γεγονός ότι το παιχνίδι είχε πολλή ένταση, οι σφυγμοί ήταν πολύ υψηλοί και στο τέλος έγιναν κάποια πράγματα που για μένα δεν είναι στη φιλοσοφία μου και νομίζω κανενός από αυτούς που βλέπουν το ποδόσφαιρο από υγιή σκοπιά.

Όμως καμιά φορά, άνθρωποι είμαστε, ξεφεύγουμε λίγο παραπάνω, αρκεί αυτά να είναι περαστικά και να μη γίνονται συνέχεια. Νικητές σήμερα είναι οι ποδοσφαιριστές, σε αυτούς ανήκουν όλα τα εύσημα και πιστεύω πως με ανάλογες εμφανίσεις και ανάλογες προσεγγίσεις στα επόμενα παιχνίδια, να έχουμε μια ανάλογη και καλύτερη συνέχεια».

 

Γ. Αντωνόπουλος: «Η Βάρδα κέρδισε δίκαια»

«Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα δεν είναι αντάξια με το υλικό της και την ποιότητα που έχει σαν ομάδα. Αυτό το ξέραμε από την αρχή, όπως ξέραμε ότι προερχόταν από κάποια άτυχα αποτελέσματα και σήμερα ήθελαν πάση θυσία να πάρουν κάτι. Αυτά εμάς δεν μας επηρέασαν και δεν αλλάξαμε κάτι όσον αφορά τον τρόπο παιχνιδιού μας και ήρθαμε να πάρουμε ο,τι αξίζουμε.

Στο α΄ ημίχρονο θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί με τα δύο δοκάρια που είχαμε, πριν το 1-0 αλλά σε γενικές γραμμές δεν μετράει ποιος έχει τα δοκάρια αλλά ποιος βάζει το γκολ και το έβαλε η ομάδα της Βάρδας, η οποία είχε κι ένα δοκάρι μετά.

Στο β΄ ημίχρονο, ο τερματοφύλακας μας δεν ακούμπησε καθόλου τη μπάλα αλλά αυτό δεν έχει σημασία, η Βάρδα κέρδισε δίκαια. Εμείς δεν έχουμε να κάνουμε κάτι άλλο από το να συνεχίσουμε και να δούμε το επόμενο παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας, όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, να κερδίσουμε στο γήπεδό μας και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος