FOLLOW US: facebook twitter

Ηλίας Φωτόπουλος: «Η νίκη ανήκει στους παίκτες»

Ημερομηνία: 24-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο ΠΑΟΒ έκανε σεφτέ στις νίκες κόντρα στη Ζάκυνθο και ο τεχνικός Ηλίας Φωτόπουλος, συνεχάρη τους παίκτες του, τονίζοντας κατά τη συνέντευξη Τύπου ότι η νίκη ανήκει σε εκείνους. «Απέναντι σε μια ομάδα, η οποία ξέραμε ότι θα πουλήσει ακριβά το τομάρι της, ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι, καθώς εμείς έπρεπε πάση θυσία να κερδίσουμε, να κάνουμε μια αρχή στο πρωτάθλημα γιατί το ξεκίνημά μας δεν ήταν το καλύτερο δυνατό.

Ως εκ τούτου έπρεπε να αντιμετωπίσουμε πάρα πολλά πράγματα: καταρχάς τον αντίπαλο και δεύτερον τη μεγάλη πίεση και το άγχος που είχαν τα παιδιά από την επιτακτική ανάγκη των τριών βαθμών. Τα παιδιά κατά πολύ μεγάλο ποσοστό ανταπεξήλθαν και θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια γι’ αυτό. Η νίκη ανήκει ολοκληρωτικά σε αυτούς και νομίζω ότι ήταν και προσωπική υπόθεση γι’ αυτούς. Κάναμε ένα πολύ καλό α΄ ημίχρονο όπου είχαμε εδαφική υπεροχή και κάποιες προϋποθέσεις για γκολ και ευτυχήσαμε να προηγηθούμε στο τέλος του α΄ ημιχρόνου.

Στο β΄ ημίχρονο παίχτηκε ένα άλλο παιχνίδι, πολύ πιο κακό ποιοτικά. Εμείς ασυναίσθητα οπισθοχωρήσαμε λίγο, γιατί ενδεχομένως να μας βάρυνε και το άγχος, τα πόδια ήταν λίγο βαριά στους ποδοσφαιριστές μου. Παρόλα αυτά δεν κινδυνεύσαμε άμεσα από τον αντίπαλο, όμως δεν καταφέραμε να σημειώσουμε ένα δεύτερο γκολ με το οποίο θα κλειδώναμε το παιχνίδι και θα εδραιώναμε τη νίκη μας», τόνισε αρχικά ο προπονητής του ΠΑΟΒ.

 

«Θα γίνουμε καλύτεροι»

Για τη συνέχεια, ο Ηλίας Φωτόπουλος εμφανίστηκε αισιόδοξος: «κάναμε μια αρχή, κερδίσαμε ένα παιχνίδι, έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας ακόμα. Σίγουρα η βαθμολογική μας θέση και η αγωνιστική κατάσταση της ομάδας δεν είναι αυτή που πρέπει, όμως εγώ ήμουν που έλεγα πριν 15 μέρες ότι η ομάδα θα ανακάμψει και πιστεύω ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι. Και στην Καλαμάτα είχαμε μια καλή παρουσία όπως και σήμερα όσον αφορά τη διάθεσή μας στο α΄ ημίχρονο και την τακτική μας να διατηρήσουμε τα κεκτημένα στο β΄ ημίχρονο. Πιστεύω και ευελπιστώ το μέλλον να είναι καλύτερο. Πλέον κοιτάμε ένα άλλο δύσκολο παιχνίδι που και εκεί είμαστε αναγκασμένοι να διεκδικήσουμε και να έχουμε στόχο μόνο τους τρεις πόντους».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος