FOLLOW US: facebook twitter

Ηλίας Φωτόπουλος: «Δεν αντιμετωπίσαμε το παιχνίδι όπως έπρεπε»

Ημερομηνία: 04-04-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Στο γεγονός ότι ο Αστέρας δυσκόλεψε την ομάδα του στο ψηλό παιχνίδι, στάθηκε ο τεχνικός του ΠΑΟ Βάρδας, Ηλίας Φωτόπουλος, στη συνέντευξη Τύπου μετά το ηλειακό ντέρμπι της Κυριακής: «Ήταν ένα παιχνίδι μεταξύ δυο πάρα πολύ δυνατών ομάδων. Είχε τον χαρακτήρα του τοπικού ντέρμπι και ως εκ τούτου ο βαθμός δυσκολίας ήταν πάρα πολύ μεγάλος. Δεν μπορώ να πω ότι αντιμετωπίσαμε το παιχνίδι αυτό όπως έπρεπε. Ειδικά στο πρώτο μέρος δεν είμαι ευχαριστημένος. Όχι από τη διάθεση των παιδιών, αλλά από το τακτικό κομμάτι, ειδικά στον αμυντικό τομέα. Απόρροια αυτής της όχι καλής αντιμετώπισης ήταν το γκολ από το οποίο προήλθε η ισοφάριση του Αστέρα, συν μια δυο καλές ευκαιρίες που μας δημιούργησε. Ξέραμε ότι ο αντίπαλος θα σηκώσει τη μπάλα για δυο ψηλά παιδιά που διαθέτει, τον Μπαρμπαρούση και τον Οντσβόνγκ. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να το αντιμετωπίσουμε αυτό όπως το είχαμε σχεδιάσει και δουλέψει. Από εκεί και πέρα, προηγηθήκαμε στο σκορ, αλλά το άσχημο ήταν ότι δεν καταφέραμε να διατηρήσουμε το προβάδισμα μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου».

 

«Το φέραμε στα μέτρα μας»

Όσο για το β΄ ημίχρονο ανέφερε: «Στο ημίχρονο κουβεντιάσαμε κάποια πράγματα, διορθώσαμε κάποια πράγματα, ειδικά στο κομμάτι αυτό. Και η εικόνα μας ήταν βελτιωμένη. Δεν αντιμετωπίσαμε τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε στο πρώτο. Ο αντίπαλος δεν μας απείλησε ιδιαίτερα με εξαίρεση ένα φάουλ με τον Μπαρμπαρούση. Το παιχνίδι το φέραμε στα μέτρα μας και εκεί που πραγματικά η ομάδα μπορεί να καταφέρει κάτι. Να είμαστε καλά οχυρωμένοι αμυντικά και μετά να προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες με το καλό πάσινγκ γκέιμ που μας χαρακτηρίζει σαν ομάδα. Έγιναν οι φάσεις, δεν ήρθε το γκολ. Σε ένα παιχνίδι με τον Αστέρα Αμαλιάδας δεν νομίζω ότι θα μπορούσες ή θα έπρεπε να έχεις περισσότερες φάσεις.

Οφείλω συγχαρητήρια και στον συνάδελφο κόουτς και στους ποδοσφαιριστές και τη διοίκηση του Αστέρα Αμαλιάδας, καθώς διαθέτουν μια ομάδα η οποία δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τις ομάδες του ομίλου. Και αν η εικόνα της ομάδας ήταν τόσο καλή από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος, σίγουρα ο Αστέρας θα ήταν πιο ψηλά στη βαθμολογία».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot