FOLLOW US: facebook twitter

«Ζωντανός» ο Κένταυρος

Ημερομηνία: 16-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

magoula-xenofon

Κένταυρος Μαγούλας-Προοδευτική  4-2

Ο Κένταυρος Μαγούλας παρέμεινε ζωντανός στη μάχη της παραμονής με τη νίκη του 4-2 επί της Προοδευτικής. Η ομάδα του Μάκη Πολίτη προηγήθηκε στο 18΄ με δυνατό σουτ του Νικολετάκη και στο 22΄ ο έμπειρος σέντερ φορ με πλασέ στην κίνηση έκανε το 0-2.

Στο 44΄ όμως ξεκίνησε η ανατροπή; Πώς; Με την αποβολή του Βαλογιάννη που αντίκρισε δύο κίτρινες στην ίδια φάση, μια για σκληρό μαρκάρισμα και μια για διαμαρτυρία!

Στο απευθείας φάουλ που εκτέλεσε  ο Δ. Στροφύλλας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κι έγινε το 1-2, δευτερόλεπτα πριν ολοκληρωθεί το α΄ ημίχρονο.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι σκόραραν τρεις φορές και πήραν την πολύτιμη νίκη. Στο 55’ ο Κατσώλης από κοντά έκανε το 2-2. Δυο λεπτά μετά, ο Καράμπελας πέτυχε το 3-2 και το τελικό 4-2 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις  ο Τσιάκας.

Kένταυρος:  Μικελόπουλος, Νανόπουλος Θ. (87’ Τζόλος), Καράμπελας, Γκόρδης, Νανόπουλος Κ. (35’ Κλειδέρης), Καρβουνιάρης, Κλάδης, Μπαλαούρας, Στροφύλλας Δ., Κατσώλης, Σταυρόπουλος (53’ Τσιάκας)

 Προοδευτική: Σκλαβενίτης, Πέρδικας (55’ Κατσιμιτσήρης), Λιακόπουλος, Σάμαρης Ε. (80’ Αθανασόπουλος) ,Ορλώφ, Βαλογιάννης, Σάμαρης Π., Λαζανάς, Παντελής, Μπουρλάκης, Νικολετάκης


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot