FOLLOW US: facebook twitter

Ζήτω η Εργατική Πρωτομαγιά!

Ημερομηνία: 30-04-2017 | Συντάκτης:

Συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία Πύργου από το ΠΑΜΕ

Την Εργατική Πρωτομαγιά, τιμά το ΠΑΜΕ Ηλείας που πραγματοποιεί τη Δευτέρα 1η Μάη, συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία Πύργου στις 10.30 το πρωί απευθύνοντας κάλεσμα συμμετοχής σε εργαζόμενους, ανέργους, συνταξιούχους, αυτοαπασχολούμενους, αγρότες, νέους και νέες.

Στην ανακοίνωση του, τονίζεται μεταξύ άλλων ότι «Τιμούμε την Εργατική Πρωτομαγιά, οργανώνοντας εδώ και τώρα την πάλη μας για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών μας! Απεργούμε και συμμετέχουμε στις απεργιακές συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα. Η αντεργατική – αντιλαϊκή βαρβαρότητα δεν έχει τέλος, αν δεν την σταματήσουμε με τη δύναμη της οργάνωσής μας, με την απόφασή μας να την ανατρέψουμε!

Οι Ομοσπονδίες, τα εργατικά κέντρα, τα συνδικάτα, οι επιτροπές αγώνα και οι αγωνιστές συνδικαλιστές που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ τιμούμε την πρωτομαγιά δυναμώνοντας την πάλη μας ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο. Καλούμε τα συνδικάτα, όλους τους εργαζόμενους, τη νεολαία μαζί με τους εργαζόμενους και τις συνδικαλιστικές οργανώνεις των χωρών της ευρύτερης περιοχής.»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot