FOLLOW US: facebook twitter

Ζάκυνθος-ΠΑΟ Βάρδας 0-1: Διπλό παραμονής…

Ημερομηνία: 12-02-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”52101″ img_size=”full”][vc_column_text]

Χρυσός σκόρερ ο Θανάσης Καλογερόπουλος στο 57΄

Ο ΠΑΟ Βάρδας πυρπόλησε τη Ζάκυνθο με τον 20χρονο επιθετικό Θανάση  Καλογερόπουλο (0-1) και με τους τρεις βαθμούς που πήρε, είναι πλέον πολύ κοντά στην παραμονή. Οι «πράσινοι» έφτασαν τους 23 βαθμούς και είναι στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη. Στο α΄ μέρος αμφότερες οι ομάδες έψαξαν το γκολ και ο ΠΑΟΒ είχε πιο επικίνδυνες φάσεις. Στο 10΄ είχαμε την πρώτη ευκαιρία για τη Ζάκυνθο, με τον Κεϊτά να πλασάρει από πλεονεκτική θέση λίγο άουτ.  Στο 28′ είχαμε μεγάλη ευκαιρία για τη Βάρδα, όταν σε φάση διαρκείας από εκτέλεση κόρνερ, ο Ανδριέλος έπιασε το σουτ στην κίνηση και η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα απ’ το αριστερό κάθετο δοκάρι.  Στο 34΄ εξαιρετική ενέργεια από το Γιασίν, ο οποίος πέρασε δύο παίκτες του ΠΑΟΒ αλλά δεν ολοκλήρωσε σωστά την προσπάθειά του, στέλνοντας τη μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτυων.  Στο 41′ νέα μεγάλη ευκαιρία για τη Βάρδα, με το Θανάση Νικολόπουλο να εκμεταλλεύεται σύγχυση στην περιοχή της Ζακύνθου, να σουτάρει  αλλά ο  Διαμαντής απέκρουσε  σωτήρια  στη γωνία του. Στην επανάληψη η ηλειακή ομάδα ευτύχησε να σκοράρει στην πρώτη καλή φάση που δημιούργησε. Συγκεκριμένα στο 58΄, ο Καλογερόπουλος που μόλις τρία λεπτά πριν είχε περάσει στο παιχνίδι στη θέση του Θανάση Νικολόπουλου, εκμεταλλεύτηκε ασίστ του Γούρμου κι έκανε το 0-1.

Από κει και πέρα, η Ζάκυνθος πίεσε και στο 69΄ ο Πέττας είχε δοκάρι αλλά από κει και πέρα ο ΠΑΟΒ ήταν συμπαγής αμυντικά. Μονάχα στο 90΄ μια κεφαλιά του Παπαδόπουλου, μπλόκαρε σχετικά εύκολα ο Καπούταγλης. Έτσι, οι «πράσινοι» πανηγύρισαν  μια τεράστια νίκη στο νησί του Ιονίου.

 

Ζάκυνθος: Διαμαντής, Κίτος, Τριανταφυλλίδης, Ράδης, Τσιριγώτης (78′ Βαρότσης), Άμος (62′ Κυριάζος), Κεϊτά, Πέττας Ρ., Καραμαλίκης, Παπαδόπουλος, Σερραντίν Γιασίν.

ΠΑΟ Βάρδας: Καπούταγλης, Λιόσης, Χoύσα, Δ. Νικολόπουλος, Δημητρίου, Ανδριέλος, Θ. Νικολόπουλος (55′ Καλογερόπουλος), Ντόμας, Γούρμος (81′ Σιδέρης), Κωνσταντινίδης (75′ Παλιάτσας), Π. Πολίτης.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot