FOLLOW US: facebook twitter

Εύκολο πέρασμα από τα Λεχαινά

Ημερομηνία: 19-12-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

tragano

Ηλειακός Λ.-Νίκη Τρ.  0-2

Η Νίκη Τραγανού πήρε μια δίκαιη και πειστική νίκη επί του Ηλειακού στα Λεχαινά με 2-0. Η ομάδα του Θοδωρή Λούρμπα πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και αν ήταν πιο εύστοχη θα μπορούσε να νικήσει με μεγαλύτερο σκορ. Ο Ηλειακός προσπάθησε αλλά δεν μπόρεσε να βάλει δύσκολα στον αντίπαλό του. Μάλιστα, η μοναδική στιγμή που απείλησε ήταν στο 8ο λεπτό με ένα φάουλ του Παναγόπουλου που πέρασε άουτ.

Στο 65΄ ο Μπελεκούκιας έκανε  το 0-1  με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Καλογερόπουλου και στο 69΄ ο Γεωργιόπουλος με προβολή μετά από σέντρα του Γιάννη Κασσιανού, έγραψε το 0-2. Ο τερματοφύλακας του Ηλειακού, Βόσσος, είχε εκπληκτικές αποκρούσεις στο β΄ μέρος σε σουτ των Γ. Κασιανού, Γεωργιόπουλου, Ν.Κολοτούρου και κράτησε το σκορ σε χαμηλά επίπεδα.

Ηλειακός: Βόσσος, Στριγγάς, Κόστα (12΄ λ.τρ. Σταματόπουλος), Κουρής, Μουσερής, Μπάχα, Τριτάρης (65΄ Κόλα), Μαρινόπουλος (55΄ Μαράτος), Παναγόπουλος, Τσουκαλάς, Παναγιωτόπουλος.

Νίκη: Ψυχογιός, Κ. Κολοτούρος, Χ. Κολοτούρος, Μπελεκούκιας, Γαργαρώνης, Βουρτσάνης (70΄ Γκρίλλας), Καλογερόπουλος, Γιαννακόπουλος (63΄ Γ. Κασσιανός), Δ. Κολοτούρος, Γεωργιόπουλος (83΄ Δ. Κασσιανός), Ν. Κολοτούρος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot