FOLLOW US: facebook twitter

Εύκολα στους «8» ο Πανηλειακός

Ημερομηνία: 09-12-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

panileiakos2

Νίκησε 5 – 0 τη Βάρδα 2015-Είκοσι μέρες εκτός ο Βλαχόπουλος

Ο Πανηλειακός κέρδισε 5-0 τη Βάρδα 2015, το απόγευμα της Τετάρτης στο γήπεδο του Κουρτεσίου και προκρίθηκε στους «8» του Κυπέλλου Ηλείας, όπου θα κοντραριστεί με τη Νίκη στο Τραγανό. Οι ερυθρόλευκοι, όπως αναμενόταν, δεν αντιμετώπισαν δυσκολίες και προηγήθηκαν 4-0 στο πρώτο ημίχρονο, με γκολ του Πλαστουργού (με πέναλτι), του Καραβατά ενώ το τρίτο και τέταρτο σκόραρε ο Φώτης Παναγόπουλος. Το πέμπτο τέρμα  πέτυχε ο Γκουβέρος στο 55΄. Αξίζει να σημειωθεί ότι επέστρεψαν οι προερχόμενοι από τραυματισμό Πλαστουργός και Μπεγκλεκτσής, με τον δεύτερο να μπαίνει αλλαγή στο β΄ ημίχρονο.  Τα υπόλοιπα ζευγάρια της φάσης των «8» είναι Δάφνη Ανδραβίδας – Προοδευτική, Πέλοπας Πελοπίου – Ξενοφών Κρεστένων, Δόξα Ν.Μ. – Αλφειός Επιταλίου, αλλά δεν έχει οριστεί ακόμα η ημερομηνία διεξαγωγής τους από την ΕΠΣΗ.

Θλάση ο Βλαχόπουλος

Ο Κώστας Βλαχόπουλος που τραυματίστηκε στα πρώτα λεπτά του ντέρμπι με τον Ξενοφώντα, έχει υποστεί τελικά θλάση στο γαστροκνήμιο και αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για 20 μέρες περίπου. Ο Νιφορόπουλος, που έπαθε υποτροπή στο παιχνίδι με τον Ενιπέα (θλάση στον οπίσθιο μηριαίο), θα είναι έτοιμος σε δύο εβδομάδες περίπου. Οι δύο αυτοί ποδοσφαιριστές θα είναι οι μοναδικοί απόντες στο εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τον Ηλειακό Βαρθολομιού.

Κάλεσμα με Ηλειακό Β.

Τέλος, την ευκαιρία να χειροκροτήσουν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για τη νίκη στον αγώνα με τον Ξενοφώντα Κρεστένων, την οποία τους στέρησαν τα άσχημα καιρικά φαινόμενα θα έχουν την Κυριακή οι φίλαθλοι του Πανηλειακού, τους οποίους η διοίκηση της ομάδας καλεί για ακόμα μια φορά να δώσουν βροντερό «παρών» και να ενισχύσουν την προσπάθεια των ερυθρόλευκων στο παιχνίδι της 13ης  αγωνιστικής με αντίπαλοτον Ηλειακό Βαρθολομιού, που θα ξεκινήσει στις 3μ.μ..


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος