FOLLOW US: facebook twitter

Ευχαριστήριο από τον δήμο Ολυμπίας στην «Κεραμοτουβλοποιία Παναγιωτόπουλος» για δωρεά υλικών δόμησης

Ημερομηνία: 30-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας Νίκος Μαρούντας με επιστολή που απέστειλε στην εταιρία «Κεραμοτουβλοποιία Παναγιωτόπουλος» θέλει να ευχαριστήσει τον κ Κώστα Παναγιωτόπουλο για τη σημαντική δωρεά με υλικά δόμησης για το Κοινοτικό Γραφείο και Ιατρείο της Τ.Κ Αγίας Κυριακής.

Η επιστολή

Αγαπητέ κ. Παναγιωτόπουλε

Σας εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας για τη σημαντική δωρεά σας για την κάλυψη βασικών αναγκών του Κοινοτικού Γραφείου και Ιατρείου της Αγίας Κυριακής.

Η παρούσα επιστολή αποτελεί ελάχιστη ένδειξη εκτιμήσεως έναντι της αξιόλογης και αξιέπαινης πράξης σας και προσβλέπουμε στην εθελοντική σας αρωγή μελλοντικά και ευχόμαστε ολόψυχα υγεία και ευημερία σε εσάς και την οικογένειά σας.

Αυτές οι πράξεις συμπαράστασης και αλληλοβοήθειας θεωρούμε ότι στις σημερινές εποχές θα πρέπει να αναδεικνύονται ώστε να γνωρίζουν όλοι ποιοι στηρίζουν με τις πράξεις τους τους φορείς αλλά και τουσ κατοίκους, ειδικά των ορεινών πριοχών.

Τέλος σας ενημερώνουμε ότι θα αναδείξουμε αυτή τη χειρονομία σας ενημερώνοντας τους κατοίκους της περιοχής καθώς και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος