FOLLOW US: facebook twitter

Ευκαιρία που δεν πρέπει να χαθεί

Ημερομηνία: 28-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

koroibos

Ο Κόροιβος υποδέχεται το Σάββατο το Ρέθυμνο, ενώ Απόλλων και Κύμη δίνουν δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια

Ο Κόροιβος ψάχνει εναγωνίως μια νίκη για να εξασφαλίσει κατά μεγάλο ποσοστό την παραμονή στη Basket League και μετά την ήττα στα Τρίκαλα, ο σαββατιάτικος αγώνας με το Ρέθυμνο είναι σχεδόν… χωρίς αύριο. Ο Απόλλων Πατρών νίκησε τον Κολοσσό, μείωσε στον ένα βαθμό την απόσταση από τον Κόροιβο και τα περιθώρια αρχίζουν να στενεύουν, εφόσον οι Πατρινοί υπερτερούν στην ισοβαθμία. Το προσεχές Σάββατο, ο Κόροιβος, όπως προείπαμε, υποδέχεται το Ρέθυμνο, ο Απόλλωνας πάει στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον Άρη και η Κύμη στην Πάτρα για να κοντραριστεί με τον Προμηθέα. Άρα, αυτή είναι η μεγάλη ευκαιρία των κυανόλευκων της Αμαλιάδας, να απομακρυνθούν δύο νίκες από τον Απόλλωνα και μία από την Κύμη, αφού αν έρθουν φυσιολογικά τα αποτελέσματα, Απόλλων και Κύμη θα γνωρίσουν την ήττα.

Με όπλο το πάθος

Η ομάδα του Ντίνου Καλαμπάκου, μετά την αποχώρηση του Κένι Χολ έχει πρόβλημα στο inside game, αφού ο Σανέ δεν μπορεί να δώσει πόντους από τη ρακέτα, αλλά πλέον σε παιχνίδια που η μπάλα καίει, με ομάδες που δεν είναι «μεγαθήρια», παίζει μεγαλύτερο ρόλο το πάθος και η θέληση παρά η τακτική. Οι κυανόλευκοι λοιπόν επιβάλλεται να τα δώσουν όλα για τη νίκη το Σάββατο, καλύπτοντας τις όποιες αδυναμίες τους, με όπλο το πάθος και τη δύναμη. Σύμμαχός τους θα είναι ο φίλαθλος κόσμος της Αμαλιάδας και της Ηλείας γενικότερα, που είναι σίγουρο πως θα γεμίσουν ασφυκτικά το κλειστό της Ήλιδας  και θα σπρώξουν την ομάδα σε μια μεγάλη νίκη που κατά μεγάλο ποσοστό θα ισοδυναμεί με παραμονή.

«Γεμίζουμε το κλειστό της Ήλιδας»

To μήνυμα που πέρασε χθες η διοίκηση του Κοροίβου, μέσω της επίσημης σελίδας της ομάδας στο Facebook ήταν «Γεμίζουμε το Κλειστό της Ήλιδας, ενισχύουμε την ομάδα μας μέχρι το τελευταίο λεπτό», ενώ δόθηκαν πληροφορίες και για τις τιμές των εισιτηρίων.  Η ανάρτηση ήταν συγκεκριμένα η εξής: «Έναν ακόμα τελικό έχει να αντιμετωπίσει η ομάδα μας αυτό το Σάββατο, 1 Απριλίου, με αντίπαλο το Ρέθυμνο Cretan Kings. Η νίκη είναι μονόδρομος, τρεις μόλις αγωνιστικές πριν το τέλος της σεζόν. Γεμίζουμε το κλειστό της Ήλιδας, ενισχύουμε την ομάδα μας μέχρι το τελευταίο λεπτό! ΚΟΡΟΙΒΑΡΑ ΟΛΕ!
Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε από τα γραφεία της ομάδας με:
γενική είσοδο 10 ευρώ και στα λευκά καθίσματα 15 ευρώ στην Κερκίδα Α.  Κοινωνικά εισιτήρια 5 ευρώ στην κερκίδα Β. Μαθητικά – φοιτητικά δωρεάν στην κερκίδα Β.
Οι ώρες λειτουργίας των γραφείων (Καποδιστρίου 9, 1ος όροφος, τηλ. 2622028528) είναι:

-Τρίτη 28 Μαρτίου 9-3μ.μ.
-Τετάρτη 29 Μαρτίου 9-3μ.μ.
-Πέμπτη 30 Μαρτίου 9-2μ.μ. και 5-8μ.μ.
-Παρασκευή 31 Μαρτίου 9-2μ.μ. και 5-8μ.μ.
-Σάββατο 1 Απριλίου 9-2μ.μ.

Υπενθυμίζουμε στους φιλάθλους μας ότι είναι υποχρεωτική η προσκόμιση του ΑΜΚΑ για την προμήθεια εισιτηρίου».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot