FOLLOW US: facebook twitter

Επόμενος στόχος η πολυπόθητη άνοδος: Συγχαρητήρια δημάρχου Ήλιδας στον Αστέρα Αμαλιάδας

Ημερομηνία: 02-04-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”10713″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο Δήμος Ήλιδας και προσωπικά ο Δήμαρχος κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στην ιστορική ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος του 5ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Παράλληλα, ο κύριος Χριστοδουλόπουλος εύχεται ολόψυχα στους ποδοσφαιριστές, το προπονητικό επιτελείο  και τη διοίκηση της ομάδας να κατακτήσει τον επόμενο στόχο που είναι αυτός της ανόδου στην FootballLeague, μέσω των αγώνων μπαράζ που θα διεξαχθούν το αμέσως επόμενο διάστημα, κάνοντας για ακόμα μία φορά υπερήφανο τον φίλαθλο κόσμο του Δήμου μας και συνολικά της Ηλείας.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Δήμαρχος Ήλιδας:

«Συγχαίρω θερμά τον ΑΣΤΕΡΑ μας για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματοςκαι είμαι βέβαιος ότι, με την πολύτιμη συνδρομή όλων η ιστορική ομάδα της Αμαλιάδας θα επιτύχει και τον επόμενο στόχο της, που είναι αυτός της πολυπόθητης ανόδου.

Οι άνθρωποι του συλλόγου και ο φίλαθλος κόσμος του Δήμου μας με την παρουσία τους στην φετινή αγωνιστική περίοδο τίμησαν την αθλητική παράδοση της περιοχής και αποτελούν λαμπρό παράδειγμα για το μέλλον.

Είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσετε να μας κάνετε όλους υπερήφανους!»[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot