FOLLOW US: facebook twitter

Επιτυχημένη λαϊκή βραδιά στην πλατεία Ανδριάρα στον Πύργο

Ημερομηνία: 07-08-2024 | Συντάκτης:

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του προγράμματος της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας

 Με συναυλία από το μουσικό σχήμα «Λαϊκό Δίφωνο» στην πλατεία Ανδριάρα στον Πύργο την περασμένη Κυριακή 4 Αυγούστου συνεχίστηκαν οι εκδηλώσεις που διοργανώνει το φετινό καλοκαίρι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στο πλαίσιο του προγράμματος «Διαδρομές Πολιτισμού στην Ολυμπιακή Γη».

Τα μέλη του Λαϊκού Διφώνου, Μανώλης Καλογερόπουλος, Γιάννης Ρήγας και Βασίλης Βασιλείου έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και παρουσίασαν ένα πολυδιάστατο πρόγραμμα με ευρύ ρεπερτόριο, χαρίζοντας στο κοινό ένα αυθεντικό μουσικό ταξίδι λαϊκής μουσικής με μοναδικές στιγμές. H πλατεία κατακλύστηκε από πολίτες, οι οποίοι απόλαυσαν τη συναυλία και συμμετείχαν με ενθουσιασμό, τραγουδώντας μαζί με το «Λαϊκό Δίφωνο» πολλά από τα τραγούδια τους.

Ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού, Παναγιώτης Μπράμος, στον σύντομο χαιρετισμό του εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συναυλία και την ανταπόκριση του κόσμου, τονίζοντας ότι ο θεσμός της Περιφέρειας στηρίζει αταλάντευτα τις τοπικές καλλιτεχνικές πρωτοβουλίες για να προσφέρει στους πολίτες της Ηλείας ποιοτικές επιλογές ψυχαγωγίας και διασκέδασης.

Παράλληλα, ανέφερε ότι επιδίωξή του είναι να σχεδιάσει και να υλοποιήσει ένα πρόγραμμα εκδηλώσεων και την περίοδο φθινοπώρου-χειμώνα συμβάλλοντας έτσι στην πολιτιστική δραστηριότητα και τη μόχλευση της τοπικής οικονομίας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot