FOLLOW US: facebook twitter

«Επιστρέφουν» στα θρανία οι μαθητές του 6ου Δημοτικού

Ημερομηνία: 11-12-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

Αποκαταστάθηκαν πλήρως οι ζημιές από το Δήμο Πύργου

Στα θρανία τους επιστρέφουν σήμερα Δευτέρα και μετά από μια εβδομάδα απουσίας, οι μαθητές του 6ου Δημοτικού Σχολείου Πυργου που είχαν διακόψει τα μαθήματα τους εξαιτίας φθορών που παρουσίασε το συγκρότημα.

Μετά την καθαίρεση των σοβάδων του 1ου και 2ου ορόφου του κτηρίου, που ανέλαβε εξολοκλήρου η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Πύργου, καθαρίστηκαν οι αίθουσες και οι κοινόχρηστοι χώροι με τη συνδρομή του τμήματος καθαριότητας του δήμου ενώ την Παρασκευή πραγματοποίησε και αυτοψία στο σχολείο ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Παιδείας κ. Δημήτριος Μεσσαλάς συνοδευόμενος από την Δ/ντρια Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου κα Σοφία Γούργουρα και την Δ/ντρια Παιδείας κα Σοφία Ζάγκλη.

Το σχολείο από σήμερα πλέον, είναι ασφαλές και λειτουργικό και παραδίδεται, στους μαθητές και το εκπαιδευτικό προσωπικό.

Να σημειώσουμε ωστόσο ότι κατά την διάρκεια του καθαρισμού του σχολείου, δύο καθαρίστριες του δήμου Πύργου, μεταφέρθηκαν με αναπνευστικά προβλήματα την Παρασκευή στο νοσοκομείο Πύργου και παρέμειναν για νοσηλεία με κρίση βρογχικού άσθματος ενώ άλλα δύο ακόμα άτομα είχαν συμπτώματα αναπνευστικά.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος