FOLLOW US: facebook twitter

Επιστολή στην “Πρωινή” από τον Αντώνη Καράμπελα

Ημερομηνία: 13-03-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

                                                                                               Προς
Τον Εκδότη-Δ/ντή της
Εφημερίδας-ΠΡΩΙΝΗ
Κον. Γιάννη Ρήγα

Αξιότιμε Κύριε Διευθυντά

Στην έγκριτη εφημερίδα σας και συγκεκριμένα στην σελ.3 ΣΧΟΛΙΑ της 8 Μαρτίου 2018, δημοσιεύσατε ένα σχόλιο που αφορούσε εμένα με τίτλο ‘’όστις θέλει οπίσω μου ελθείν!’’

Σχετικά με τον τίτλο αυτό έχω να παρατηρήσω τα εξής:

  • Από το κείμενο του σχολίου αλλά και από την συνέντευξη που έδωσα στην ΕΡΑ ΠΥΡΓΟΥ στον Δημοσιογράφο κύριο Μαντά Ζαχαρία, δεν προκύπτει ότι εγώ ανέφερα κάτι σχετικό που να δικαιολογεί τον τίτλο του σχολίου που ο συντάκτης του έβαλε.
  • Μάλιστα, ανέφερα ότι επιδίωξή μου και θέλησή μου σε σχέση με τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές στον Δήμο Πύργου, είναι η συνεργασία με πρόσωπα και παρατάξεις προκειμένου να δημιουργηθούν οι βάσεις για μία παράταξη προοδευτική και ευρείας αποδοχής που θα κατέλθει με δυναμική και με ρεαλιστικό πρόγραμμα στην εκλογική διαδικασία. Αυτό άλλωστε που η κοινωνία επιζητεί και θέλει.
  • Στην μακρόχρονη Αυτοδιοικητική μου πορεία ποτέ δεν ακολούθησα το ’’όστις θέλει οπίσω μου ελθείν!’’. Δεν είναι του χαρακτήρα μου αλαζονικές και εγωκεντρικές αντιλήψεις και αυτό έχει καταδειχτεί όταν σε προγενέστερες διαδικασίες που ακολουθήθηκαν για την ανάδειξη υποψηφίων Νομαρχών και Δημάρχων( Θυμίζω το 2006 και το 2010) συμπορεύτηκα και επέδειξα απόλυτη συνεργασία με τα επιλεγέντα πρόσωπα.

Κατόπιν αυτών εκτιμώ ότι  ο τίτλος του σχολίου σας ήταν και άστοχος και κυρίως άδικος στο πρόσωπό μου.

 

Πύργος, 12/03/2018

Φιλικά

Αντώνης Καράμπελας

 

Η απάντηση της Πρωινής

Αγαπητέ φίλε κ. Αντώνη Καράμπελα, γνωρίζετε καλά ότι πολλές φορές εμείς οι δημοσιογράφοι «ποιητική αδεία», καταφεύγουμε σε ορισμένους σχολιασμούς ή και σε τίτλους ακόμα -όπως στην προκειμένη περίπτωση -που ερμηνεύουν ίσως  την κοινή γνώμη και δεν αποτελούν δήλωση του προσώπου στο οποίο αναφερόμαστε.  Σαφώς το ίδιο συνέβη και στο σχόλιο το οποίο αναφέρεστε. Ωστόσο,  με δεδομένη την πολύχρονη εμπειρία και διαδρομή σας στα κοινά, θεωρούμε – και είναι προσωπική μας άποψη και τοποθέτηση- ότι διατηρείτε το δικαίωμα να ηγηθείτε μιας παράταξης ή μιας κίνησης ακόμα και αν υπάρχουν συνεργασίες, ως επικεφαλής, ακόμα κι ας εσείς τέτοια δήλωση δεν κάνατε με τον τρόπο που εμείς την παρουσιάσαμε.   Γνωρίζουμε πολύ καλά, ότι ο Αντώνης Καράμπελας δεν ήταν ποτέ γαντζωμένος στην εξουσία, και πάντα είναι ανοιχτός και διαθέσιμος σε συνεργασίες που πάνε τον τόπο μπροστά.  Το σίγουρο είναι ότι καμία πρόθεση δεν είχαμε να σας αδικήσουμε.  Μακριά από  μας, τέτοιου είδους προθέσεις και σκοπιμότητες…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος