FOLLOW US: facebook twitter

Επιστολή Π. Πλατανιά προς τον αντιπεριφερειάρχη Ηλείας: Να γυρίσουν στο Διοικητήριο υπηρεσίες που στεγάζονται σε μισθωμένα κτίρια

Ημερομηνία: 07-09-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”2557″ img_size=”full”][vc_column_text]Επιστολή προς τον αντιπεριφερειάρχη Ηλείας κ. Γ. Γεωργιόπουλο, απέστειλε ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Παναγιώτης Πλατανιάς ζητώντας του να «επαναπατριστούν» υπηρεσίες της ΠΕ Ηλείας που βρίσκονται εκτός του Διοικητηρίου για να μην πληρώνουν ενοίκιο. Ειδικότερα ο κ. Πλατανιάς αναφέρει τα εξής:

«. Κ. Αντιπεριφερειάρχη

όπως πολύ καλά γνωρίζετε, το πενταόροφο κτίριο που στεγάζεται η Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας κατασκευάστηκε από την προσωπικότητα που ονομαζόταν Ηρακλής Παπαδόπουλος.

Το κτίριο αυτό σήμερα είναι σχεδόν άδειο. «Φιλοξενούνται» βέβαια μόνο οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης και ελάχιστες άλλες δημόσιες υπηρεσίες. Οι λοιπές δημόσιες υπηρεσίες – και είναι αρκετές – δε στεγάζονται στο κτίριο αυτό και πληρώνουν ενοίκιο, σε μία περίοδο βέβαια που το δημόσιο «αγκομαχά» να τα βγάλει πέρα οικονομικά.

Κατά συνέπεια, αυτές οι Υπηρεσίες δεν πρέπει να μεταφερθούν στο κτίριο της τέως Νομαρχίας;

Στην περίπτωση αυτή δεν είναι μόνο οικονομικό το κέρδος, αλλά κυρίαρχα ο πολίτης θα εξυπηρετείται σε μία στάση χωρίς να γυρίζει όλον τον Πύργο για ασήμαντα προβλήματα.»[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot