FOLLOW US: facebook twitter

Επιλέγοντας μπομπονιέρες, προσκλητήρια & βέρες

Ημερομηνία: 07-05-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

Όσον αφορά στα προσκλητήρια το ίδιο άγχος που μπορεί να προκαλέσει η διαδικασία επιλογής νυφικού μπορεί να προκαλέσει και η επιλογή του προσκλητήριου. Κι επειδή η πρώτη εντύπωση… συνήθως σβήνει τελευταία καταλαβαίνετε ποσό σημαντικό ρολό παίζει το προσκλητήριο για την ωραιότερη μέρα της ζωής σας… πάντα όμως να θυμάστε ότι όλη η γαμήλια διαδικασία πρέπει να αποτελεί διασκέδαση. Η επιλογή του προσκλητηρίου είναι προσωπικό θέμα και γούστο, οπότε για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα εμπνευστείτε από προσκλητήρια προηγούμενων γάμων αλλά επισκεφτείτε και ανάλογα τυπογραφεία όπου θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα.

Όσον αφορά στις βέρες Το πιο σημαντικό όταν επιλέγετε είναι να αποφασίσετε με βάση τον προϋπολογισμό του γάμου σας. Η τιμή τους μπορεί να ξεκινάει από τα 200 ευρώ  ή μπορεί ακόμη και να ξεπερνά τα 2000 ευρώ αν πρόκειται για βέρες στολισμένες με πολύτιμους λίθους, διαμάντια κ.τ.λ. Το ζευγάρι θα πρέπει να εξετάζει σε ποιο βαθμό θα μπορούσαν να αντέξουν οικονομικά να δαπανήσουν για τις βέρες.

Η επιλογή του πάχους της βέρας πρέπει να είναι αντίστοιχη του πάχους των δαχτύλων. Αν έχετε λεπτά δάχτυλα επιλέξτε βέρες 3-3,5-4 χιλιοστά, αν όχι τότε μπορείτε να επιλέξετε και βέρες με μεγαλύτερο πάχος. Επίσης, επειδή συνήθως τα γυναικεία δάχτυλα είναι πιο λεπτά, μπορείτε να επιλέξετε βέρα μικρότερου πάχους για την γυναίκα και μεγαλύτερου.

Όσον αφορά στις μπομπονιέρες  η μπομπονιέρα που θα μοιραστεί στο γάμο σας είναι το ευχαριστήριο δωράκι που προσφέρετε στους καλεσμένους σας, καθώς μάλιστα οι περισσότεροι σας έχουν φέρει και δώρο γάμου για το νέο σας σπιτικό. Κάντε μια προσεκτική επιλογή της μπομπονιέρας, έχοντας στο μυαλό σας ότι το ακριβό δεν είναι πάντα καλόγουστο.Ακόμα κι αν θα διαλέξετε μια απλή λευκή μπομπονιέρα από τούλι αν δεθεί με μια σατέν κορδέλα σε απαλό χρώμα θα δείχνει πολύ όμορφη και κομψή.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot