FOLLOW US: facebook twitter

Επικεφαλής της «Ανοιχτής Συμπολιτείας» ο Θανάσης Παναγούλης: Ορκίστηκε χθες στο Λάτσειο

Ημερομηνία: 08-06-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”28940″ img_size=”full”][vc_column_text]Ανέλαβε και επίσημα από χθες, επικεφαλής του συνδυασμού «Ανοιχτή Συμπολιτεία Ριζοσπαστική Κίνηση Πολιτών» του Δήμου Πύργου, ο Θανάσης Παναγούλης, πρώτος επιλαχών αναπληρωματικός σύμβουλος, μετά την παραίτηση της Δώρας Καλάκου από την θέση της Δημοτικής Συμβούλου.

Την ορκωμοσία πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Πύργου Γαβρίλης Λιατσής, τονίζοντας ότι ολοκληρώνεται ξανά το Δημοτικό Συμβούλιο και η Ανοιχτή Συμπολιτεία αποκτά μετά την παραίτηση της κ. Καλάκου, επικεφαλής. «Ο κ. Παναγούλης διαδέχεται την δικηγόρο κ. Καλάκου η θητεία της οποίας για μένα ήταν ευδόκιμη και η συμμετοχή της σε κρίσιμες στιγμές, σε δύσκολα θέματα της πόλης μας επωφελής. Η κ. Καλακου σε κρίσιμες στιγμές χρησιμοποίησε την επιρροή της στην παρούσα κυβέρνηση για να βρούμε λύσεις και να διευκολύνει καταστάσεις.

Οι τοποθετήσεις της, στο δημοτικό συμβούλιο είχαν περιεχόμενο και κινούντο στην κατεύθυνση της εξυπηρέτησης όλων των πολιτών. Χαίρομαι που στη συζήτηση που είχα με τον κ. Παναγούλη διαπίστωσα ότι η πρόθεση του δεν είναι να υπηρετήσει στενά την παράταξη και τις προοπτικές της μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο έτσι όπως είχαν προσδιοριστεί προεκλογικά αλλά να συμπράξει σε όλα τα επίπεδα για το κοινό καλό και το κοινό συμφέρον.

Με τη λογική αυτή είμαι χαρούμενος που συμπληρώνεται το δημοτικό συμβούλιο, που δεν είναι ακέφαλη πλέον η παράταξη, γιατί υπήρχε ένας μακρύς χρόνος απουσίας της κ. Καλάκου. Διαβεβαίωσα τον κ. Παναγούλη, ότι οι πόρτες δημαρχείου είναι διάπλατα ανοιχτές, ότι όλες του οι απορίες θα έχουν απάντηση, ότι δε χρειάζεται πάντα να συμφωνούμε αλλά χρειάζεται εκεί που τα μεγάλα θέματα μας καλούν να ομονοήσουμε και να συμπράξουμε, να είμαστε χέρι -χέρι για το καλό τον συμπολιτών μας. Τον καλωσορίζω στο δημοτικό συμβούλιο».

«Συνεχίζουμε από εκεί που έμεινε η κ. Καλάκου»

Με τη σειρά του, ο κ. Παναγούλης επισήμανε ότι η «Ανοιχτή Συμπολιτεία Ριζοσπαστική Κίνηση Πολιτών» θα συνεχίσει από εκεί που έμεινε η κ. Καλάκου. «Θα είμαστε πάντα δίπλα στα θετικά της δημοτικής αρχής σε όλα τα ζητήματα, θα στηρίζουμε τη δημοτική αρχή για να τιμήσουμε την ψήφο που μας έδωσαν οι πολίτες στο δήμο μας αλλά και όλων των πολιτών στα δύσκολα ζητήματα που θα αντιμετωπίζει ο δήμος.

Θα είμαστε θετικοί σε ότι πρέπει και αρνητικοί σε ότι δε θα συμφωνούμε. Ήρθαμε εδώ σα δημοτική παράταξη και όχι σαν κομματική, είμαστε ξεκάθαροι ότι το έργο μας θα είναι έργο για το δήμο του Πύργου».[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot