FOLLOW US: facebook twitter

Επειός Ήλιδας: Με μεγάλη επιτυχία η Σχολή Κριτών-Χρονομετρών

Ημερομηνία: 08-05-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Με τη συμμετοχή 22 ατόμων, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 Μαΐου 2018 στην Αίθουσα των ΣΕΛΕΚΤΙΚΑ ΚΕΚ στην Αμαλιάδα, η Σχολή Κριτών – Χρονομετρών Κολύμβησης που διοργάνωσε για πρώτη φορά, ο Επειός Ήλιδας υπό την αιγίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος και της Περιφερειακής Επιτροπής Πελοποννήσου..

Η διοίκηση του Επειού Ήλιδας κατάφερε μετά από συντονισμένες ενέργειες να φέρει την συγκεκριμένη Σχολή ώστε να μπορέσουν να την παρακολουθήσουν όσοι ενδιαφέρθηκαν, προκειμένου να αποκτήσουν το ανάλογο δίπλωμα.
Η Σχολή περιλάμβανε δύο μέρη. Το πρώτο μέρος πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το απόγευμα και το δεύτερο την Κυριακή το πρωί όπου έγιναν και οι εξετάσεις των συμμετεχόντων .

Για τη Σχολή υπεύθυνος ήταν ο Κ. Κραουνάκης Νικόλαος: Καθηγητής Φυσικής Αγωγής – Τεχνικός Σύμβουλος Κολύμβησης Κ.Ο.Ε – Περιφερειακός Προπονητής.
Συντονιστής της όλης προσπάθειας ήταν ο πρόεδρος του Επειού, κ. Σάκκος Θεόδωρος.

Ένας στόχος επετεύχθη. Ο επόμενος και σημαντικότερος που μένει τώρα, είναι η διεξαγωγή των περιφερειακών αγώνων κολύμβησης τον προσεχή Ιούνιο, διοργάνωση για την οποία εξαρχής ο πρόεδρος του Επειού διεκδίκησε και κατάφερε να πείσει τους αρμόδιους ώστε να πραγματοποιηθούν στο κολυμβητήριο της Αμαλιάδας, ώστε να αναδειχτεί αυτός ο υπέροχος χώρος και να προσελκύσει περισσότερο κόσμο στην πισίνα αλλά και στην περιοχή γενικότερα.

Τηλ: 6944 595 345 & 6987 946 600
E-mail: epeios@hotmail.com


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος