FOLLOW US: facebook twitter

Επειός Ήλιδας: Δύο νέοι γυμναστές στο σύλλογο

Ημερομηνία: 11-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Επειός Ήλιδας ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με δύο γυμναστές, τον Μιχάλη Γιουβάνη και την Ελεάνα Θεοχάρη. Η ανακοίνωση του συλλόγου έχει ως εξής: «Στα πλαίσια της σωστής ανάπτυξης των αγωνιστικών και προαγωνιστικών τμημάτων κολύμβησης, όπως έχουμε κάνει και στο τμήμα της υδατοσφαίρισης, κρίθηκε επιβεβλημένη η προσθήκη κάποιων συνεργατών στο υπάρχον έμψυχο δυναμικό.

Έτσι, στα πορτοκαλί ντύθηκε ο πολύπειρος γυμναστής – προπονητής κολύμβησης κ. Γιουβάνης Μιχάλης και η πολλά υποσχόμενη και ικανότατη γυμνάστρια – προπονήτρια κολύμβησης Θεοχάρη Ελεάνα.

Με αυτές τις προσθήκες στο σύλλογό μας και με όλο το υπάρχον προπονητικό δυναμικό να παραμένει ως έχει, δημιουργούμε για τα παιδιά του νομού ένα ιδανικό πλαίσιο προγραμματισμού για όλες τις ηλικίες κολυμβητών και για τις διαφορετικές απαιτήσεις του κάθε τμήματος (μικρή – μεγάλη πισίνα, εξοικείωση με το νερό, εκμάθηση κολύμβησης, επίλεκτα, προαγωνιστικά, αγωνιστικά).

Ο “Βασιλιάς” Επειός λοιπόν καλωσορίζει τους δύο νέους συνεργάτες και τους εύχεται υγεία και καλή κολυμβητική χρονιά με πολλές επιτυχίες».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος